Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

nu am trecut podetul inapoi

Interpretare vis: nu am trecut podetul inapoi

  camelia
  15-12-2013

Iata visul meu de noaptea trecuta, sambata spre duminica, 14-15.12.2013 :

Mergeam cu o masina mica (gen Matiz) , descoperita, conducea o prietena (era masina ei) pe o strada larga insorita. Nu erau alte masini nici pe o parte, nici copaci, doar mult soare, mergeam cu viteza, eram vesele. Am mai luat niste prieteni in masina si dintrodata eram eu la volan, conducand pe o carare ingusta de pamant (lut galbui chiar, umed) imprejmuita cu iarba verde, frumoasa. Coteam printre niste blocuri. Drumul era blocat de un copac (inalt, verde, cu frumze) aflat chiar in mijlocul cararii si am coborat sa trecem masina peste gardutul de alaturi. Mi-am dat seama ca trebuia sa aleg alt drum, eram dezamagita. Era o vreme de vara , insorita. Ma simteam rusinata ca nu am stiut sa aleg drumul corect.
Apoi s-a schimbat tot decorul. Mergeam pe jos, in grup organizat. Eram cu alti prieteni si 2 copii: o fetita cam de 4-5 anisori si un baietel in carucior. Nu vorbeam, doar mergeam. Grupul era mare, pe toata strada, dar nu cunosteam pe altcineva. Vremea acum era posomorata, negura, ceata, dar cald. Am ajums la un parau, mergeam pe o carare ingusta (cea dinainte). Am trecut un podet peste parau care avea maluri inalte. Apa era limpede dar podetul era rupt pe jumatate, trebuia pasit deasupra apei ca sa trecem dincolo. Am trecut fara probleme. Am ajuns la o casa. Pregateam copii de plecare. Nu erau copii mei dar ma jucam cu ei, chiar m-am culcat cu cel mic in carutul lui.
Am plecat cu iubitul meu si cu fetita sa vizitam mansarda unei case de lemn, stiam ca e casa lui. Am inchis usa si l-am sarutat grabita. A fost foarte surprins si a ramas inmarmurit, ochii maaaaaari, parul se ridicase tepos. Nu se astepta. Am deschis usa si am zis singurele cuvinte : asta e ! Dincolo de usa era o femeie ( prietena mea dar in vis era sotia lui, desi nu este casatorit), nu ne vazuse, am plecat dupa ea lasandu-l pe el acolo. Acum era mult noroi, drumul in panta, coboram, am crezut ca mi-am pierdut papucii, dar cand am privit in jos, ii aveam in picioare. Trebuia sa trecem podetul dar acum apa era tulbure si involburata. Lume multa de o parte si de alta. Stiam ca el e in urma mea, dar nu-l vedeam, ii impietrise fata aceea cu ochii mari (desi in realitate ar ochii f. mici) si parul ridicat. Eram speriata. Pe apa curgeau dusi de valuri 2 porci mari negri care abia incapeau prin ruptura podetului. Stiam ca nu pot trece si ca nu o voi face. Cineva necunoscut de pe malul celalalt (o femeie tiganca ghicitoare, asa am simtit) imi arunca un sac legat cu sfoara si plin cu apa (acum apa era limpede). Toata lumea striga la mine sa ma grabesc. Lume era de ambele parti, dar toti asteptau ca eu sa trec dincolo. Nu vedeam pe nimeni trecand. Eram agitata, stiam ca nu pot trece. Nu am trecut.
M-am trezit cu un sentiment de satisfactie, de multumire de parca mi s-a luat o ceata de pe ochi. Simt o mare schimbare in viata mea.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-fantana.jpg - vis bun, prevesteste sanatate si prosperitate; - ochiul de cer coborat pe pamant, fantana, ne da putere de a birui, mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fantana
interpretare-vise-parau.jpg Adanc - inseamna durere, intristare; - poate un pericol, poate un esec material, dar mai sigur o nereusita sentimentala; Te scalzi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parau
interpretare-vise-hipopotam.jpg - acest cal de fluviu este unic prin masa mare si pielea lui foarte groasa. Gura enorma si creier mic! Teribil…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hipopotam

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri