Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

oglinda

Interpretare vis: oglinda

  Fritzi
  22-10-2011

Salutare! Cred ca am nevoie de ajutor pentru ca realmente nu am nici cea mai vaga idee cum as putea sa interpretez ce am vist azi noapte: ma uitam intr-o oglinda si imaginea mea din oglinda nu vroia sa se uite la mine! Se uita cateva secunde apoi intorcea capul spre dreapta! Ma vedeam din profil, eu uitandu-ma cu fata! Infricosator de-a binelea pentru ca chiar si in vis stiam ca nu-i posibil asa ceva si imi batea inima de numa! Mentionez ca am studiat dictionarele de vise si oglinda nu era nici murdara nici curata, nici nu stiu daca era atarnata in cui pe perete, nici nu ma vedeam mai mica sau mai mare, nici nu ma uitam de sus sau de jos!rnMultumesc anticipat!

Interpretare vis (2)

avatar

deea111    •    27-10-2011

Cand cineva se uita in oglinda o face din vanitate, ptr a verifica ceva, ptr a se vedea etc. rnse spune ca oglinda este un portal spre o alta lume, lumea din oglinda. Vrei sa vezi ce e acolo, sa te vezi dar nu poti. asta indica si un fel de egocentrism - frustrarea de a nu putea fi tu, esti concentrata pe persoana ta(corecteaza-ma daca gresesc) sau ....poate ca esti o persoana nesigura, care are mereu nevoie de a fi asigurata de capacitatile sale.faptul ca imaginea ta se intoarce d la tine poate sa insemne pierderea identitatii. ma face sa ma mai gandesc si la imaginea pe care o ai despre tine, poate nu e bine formata; poate ca esti prea preocupat/a de reputatia ta, sau poate sa insemne contrariul. In general are legatura cu personalitatea, imaginea interioara exterioara, ego-ul, frustrarea.

avatar

Alina Maria    •    10-02-2013

Salut ! As vrea sa stiu si eu ce inseamna urmatorul vis pe care l-am avut: se facea ca ma uitam in oglinda in care ma uit mai mereu...si era mare...ma vedeam exact pe mine...fara sa fiu prea mare sau prea mica...si imi aranjam parul...iar dupa aceea cand m-am uitat intr-o parte am vazut un chip de persoana pe care nu o recunosc...dar stiam ca imi vruia raul....pentru ca simteam teama...iar dupa m-am trezit...a fost un vis pe care nu il pot intelege si de aceea am apelat la dumneavoastra...deci va rog sa imi spune-ti si mie ce poate insemna.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-privind.jpg Departe - daca te visezi privind in jos, din locuri inalte, de la o fereastra sau dintr-un turn, e semn ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Privind
interpretare-vise-miere.jpg - vei face niste lucruri din care vei castiga; - in general, mierea inseamna o bucurie, nici prea mica, nici prea mare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Miere
interpretare-vise-sunca.jpg - nu e vis bun, nici daca te visezi cum o cumperi, nici daca te visezi mancand-o; - probleme, mai ales cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sunca
interpretare-vise-goliciune.jpg - vei avea niste castiguri; - in vremurile stravechi, goliciunea nu era o rusine si oamenii nu se fereau de ea; poate…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Goliciune

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri