Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sarcina

Interpretare vis: sarcina

  JoRjIk
  02-01-2010

In prima seara am visat ca sunt gravida si aveam grija d aceasta sarcina .In a doua seara am dat nastere copilului care era sanatos , dar pe care nu am apucat sa-l vad prea bine in acelasi timp eram in cautarea lui insa intr-o locatie cunoscuta priveam cum un baiat caruia ii placea adrenalina se regasea in busituri cu o dubita in blocul din fata lui.In acelasi vis am intalnit c am intalnit si intr-un alt vis anterior se facea ca trebuia sa merg la facultate , dar m-am trezit tarziu si cautam cu disperare o masina care sa ma duca acolo desi cursul incepuse-mai exact aproape trecuse si nici macar nu era cursul din ziua respectiva.In general am vise ambigue si tind sa cred ca tin de starea mea de spirit ,dar de prea multe ori cand am avut parte de ele s-au intamplat lucruri neplacute.

Interpretare vis (3)

avatar

alina hodor    •    02-01-2010

iti faci griji pt cineva, iar nasterea acelei persoane semnifica faptul k o cunosti si chiar iti da motiv d ingrijorare. cineva nu te lasa sau te influenteaza in mod negativ sa actionezi. iar partea a doua e ca trebuie sa duci o veste cuiva dar ajungi prea tarziu....Visele reprezinta o mare parte din viata noastra si e foarte important sa fie interpretate corect.

avatar

oana    •    11-05-2010

Am visat ca eram insarcinata, nu cunoasteam cine era tatal dar acest lucru nu ma afecta deloc. Imi iubeam ... copilul ce urama sa vina, ma gandeam deja ce nume sa ii pun, si desi deabia aflasem ca eram insarcinata, stiam ca voi avea un baiat. Eram fericita ca urmam sa am un copil .... in acelasi timp ma ingrijoram de ce vor spune ceilalti....neavand pe nimeni in viata mea !

avatar

dana***    •    16-05-2010

am visat foarte multi sobolani in kasa mea

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-teanc.jpg - lucruri puse in teancuri - supra -solicitare, ai prea multe de facut, esti intr -o perioada aglomerata a vietii, in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Teanc
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-hristos.jpg - de-L vei visa pe El, totul in viata ta va sta sub semnul binelui; - iti vei simti sufletul luminat si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hristos
interpretare-vise-ulei.jpg - incertitudini, instabilitate, lucruri alunecoase, cu doua fete, care iti scapa de sub control, asupra carora nu ai nici o putere,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulei

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri