Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

TATA INVIASE

Interpretare vis: TATA INVIASE

  retevoescu gheorghe
  29-04-2010

am visat cum am mers la cimitir sa-l dezgropam pe tata pentru nu stiu ce investigatii. Dupa ce cineva i-a ridicat capacul de la sicriu, tata nu mai era in aceeasi pozitie si parca misca, dand semne ca nu era mort si dorea sa se reintoarca acasa.

Interpretare vis (4)

avatar

Maria    •    01-05-2010

Probabil ca tatal a parasit acest taram neimpacat cu el insasi,cu cea ce a facut pe parcursul vietii.Si de ce nu ..are nevoie de voi de a-si gasi linistea interioara ..si asa cum e si in filmee ..trebuie sa gaseasca lumina aceea care il duce spre rai.

avatar

Maria    •    01-05-2010

Probabil ca tatal a parasit acest taram neimpacat cu el insasi,cu cea ce a facut pe parcursul vietii.Si de ce nu ..are nevoie de voi de a-si gasi linistea interioara ..si asa cum e si in filmee ..trebuie sa gaseasca lumina aceea care il duce spre rai.

avatar

Georgiana andreea    •    15-07-2020

Mi.am visat tatal decedat stand in pat,cand am ajuns langa el mi.a luat mainile si le saruta si imi cerea iertare, in acelasi timp si eu faceam acelasi lucru plagand,totul ca si cand eu stiam ca el este mort si acum trebuie sa ne despartim din nou,ca nu o sa il mai vad.
Mi.am visat de multe ori tatal in casa nevorbind,o data doar a venit si m.a imbratisat,dar de cele mai multe ori parca era incatusat si nu putea sa scape,chiar si in cosciug si vroia sa se ridice sa iasa din el.

avatar

O prea necajita...    •    18-08-2020

Eu, m-am visat de manauta cu un copilas frumos si senin. Acela era tatiticul meu decedat recent. Purtam cu mine plapuma roz ca sa il invelesc. M-am oprit nitel si am impachetat-o facand-o mica de tot ca sa nu vada lumea ca am ajuns in drum amandoi si ca o car cu mine. Drumul a fost initial in alta tara unde intr-adevar tati aavut o existenta in trecut, cu cateva secole in urma. Acolo mergeam de mana cu el si orasul era gol, toti oamenii erau in case si eu le percepeam ruga sufletelor ca o Zeita intrupata ce putea sa le perceapa murmurele sufletelelor ce intrau direct in ceakrasul inimii mele si ma mangaiau inauntru cu susurul lor. Atunci insa parca eram bunica paterna desi traiam perfect in ea sau cu ea trairile ei. Apoi parca eram eu, ca fiica ce preluasem rolul de ocrotitor al scumpului, atat de frumos, bun si cuminte era taticelul meu adorat la cei 3-4 anisori incat nu stiu sa spun decat ca era special... intr-adevar a avut 6 de „1„ si stiu ca a fost fiul preferat al lui Stefan cel Mare si al lui Bogdan I -ul si somitate planetara pe Marte, iar aici a fost... au abuzat de minunata sa fiinta si evolutie stergand pe jos cu el fii lui Belial ce nu pot suferi harnicia spiritelor in evolutia spirituala. Asa ca a fost Iov biblic si nu se incheie faza stersului pe jos, ca urma alta in aceasta viata mult mai cumplita....doar ca ar intra continutul a 90 de ani in cateva romane...Eu am tot intalnit in cale oameni f multi mergand in sens contrar erau doua cai, fiecare cu sesnsul ei si am ajuns la un pod, era alee sub el si acolo era un hotel unde mai fusesem, stiam drumul spre o mica odaita cu o masa si 2 scaune unde voiam sa ii dau un nectar auriu si dulce micului si blandului baietel ascultator. Podul e real, e langa strada noastra, unde e hotelul in realitate nu este, o o parcare pe malul apei, iar acolo sta o vrajitoare Simona ce il are serv pe unchiul meu deccedat, ii tine spiritul in rata salbatica pe rau, e real, ea a fost serva regelui Misu-balbal. Ciudat e ca la hotel cica eu aveam prietene intre tipele din personal, dar cred ca am mai fost scoasa din context pt a nu intelege ce lucrare se face noaptea ca sa para vis apoi, e ceva cu acel hotel, presupun ca nu e ok pt mine si tati....

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
interpretare-vise-parinte-tata.jpg Vezi in vis - este semn rau, de durere, poate insemna si moarte; - probabil ca, in vremurile de demult, tatal era…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parinte, tata
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-dictator.jpg Sa vezi sau sa visezi ca esti dictator sugereaza ca trebuie sa fii mai flexibil si mai deschis in gandire in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Dictator

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri