Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Trenul din vis

Interpretare vis: Trenul din vis

  angelserena
  31-12-2008

Ce vis ciudat am avut, am visat ca eram in vechea casa cu maica-mea (o nebuna care m-a dat afara din casa), ma-sa ei, fratii mei si tata (cu care ma inteleg foarte bine) si se facea ca udam niste flori pe balcon, maica-mea si ma-sa ei fierbeau intr-un lighean de fier vechi niste cereale si fructe amestecate, la un moment dat apare un purcelus in casa cu niste cornite si eu le aratam la toti ca purcelusul are cornite si ca e ciudat, tata zicea: \"o face careva farmece\" si apoi purcelul s-a transformat intr-un barbat, parca si acum ii vad fatza cu coarne pe cap si zicea ca ma vrea si eu i-am zis: „tu esti diavolul si nu o sa ma ai niciodata”, iar el zicea mereu: „ba da” si vroia sa ma ia in brate iar eu ma feream.

Apoi m-am vazut intr-un tren si acolo era multa lume pe care nu cunosteam si se oprise trenul intr-o piata cu o multime de oameni unde era si florin (fostul cu care am avut copil care mi-a murit din cauza lui si a lu’ ma-sa) si nu mai pornea trenul, iar eu tot vroiam sa plece o data trenul de acolo si cand vad in statie un copil, nu stiu exact ce era - fetita sau baiat, era blond cu ochii albastrii si trasaturi fine, era atat de frumos si vorbea asa de inteligent, parca avea vreo 5 ani si eu le spuneam oamenilor din tren ca ce rau imi pare de copil ca nu are parinti si ca e singur, ca e atat de frumos si de inteligent si ca s-ar putea sa-l infiez eu, ca intotdeauna mi-am dorit un copil asa ca el.

In acel moment a aparut in tren un barbat, parca semana la fatza putin cu florin insa diferea un pic la ochi, avea ochii putin mai mari dar tot verzi si parul negru ca florin si avea putin fatza mai alungita, dar parca semana cu el loll si imi zicea tu esti soarta mea si cu mine ai sa fi si eu ii ziceam: „nu vreau, ca eu vreau un barbat blond cu ochii albastrii”, (mai ales ca in vis dar si in realitate eu il urasc pe florin din tot sufletul meu, am o ura pe el si pe ma-sa imensa si mi-e si scarba de ei), iar el imi zicea: „nu exista acel barbat, imaginea din visul tau despre acel barbat tu esti, barbatul sortit eu sunt pentru tine asa cum ma vezi” si eu nu il vroiam deloc ca semana cu florin si apoi ma contraziceam mereu cu el ca barbatul suflet pereche e unul blond.

Apoi m-am visam in alta parte se facea ca era o tipa blonda cu niste tipi si aveau un concert la teatru de opera si eu cand am auzit m-am imprietenit cu ei si cu parintii lor si am plecat cu ei cu masina plina de aparatura de filmat spre teatru, acolo se pregateau pentru spectacol, iar undeva alaturat o profesoara ii invata pe unii cum se mananca la o masa regala celtica si eu priveam cum ii invata, intre timp vorbeam cu mama tipei care canta opera si ii spuneam ca si eu am facut scoala de muzica din clasa 1a pana la facultate si ca am cantat la vioara viola pian si voce canto clasic.
Si tipa care canta cand a auzit a fost incantata si mi-a dat numarul ei de telefon, imi zicea sa o sun si apoi repeta intr-una: „ia mai repede numarul de telefon, memoreaza ca o sa te trezesti din somn, dupa ce te trezesti sa suni la numarul asta, incearca sa-l memorezi!” si apoi auzeam intr-una numai numarul asta de telefon dupa care m-am trezit si l-am notat.
Am visat pe 31.12.2008

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tren.jpg - tine de energia omului, de ambitia sa de a reusi, sansa care i se ofera pentru a demonstra ce poate;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tren
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-telefon.jpg - vesti, dar si niste castiguri; - face referire la capacitatea ta de a comunica, de a te face inteles de ceilalti,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Telefon
interpretare-vise-bataie.jpg - daca un barbat insurat viseaza ca-si bate nevasta, e semn bun, de casatorie fericita si casa imbelsugata; - pentru amanti este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bataie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Trenul din vis

  • avatar
    trenul
    anton cristina   |   11-12-2008
  • avatar
    trenul
    katy   |   30-07-2010
  • avatar
    trenul
    sebastian   |   17-12-2009
  • avatar
    tren
    monica qq   |   19-04-2015
  • avatar
    trenul
    dana   |   29-12-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri