Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Visez asa de 3 nopti in coace

Interpretare vis: Visez asa de 3 nopti in coace

  Denisa
  15-07-2010

Eu, in tren cu prietenii si mama mergem spre o destinatie fixa. Trenul opreste intr`o gara. Eu cu mama coborim pentru a lua ceva de la magazin. Trenul pleaca fara noi. Asteptam trenul care merge spre aceasi destinatie de la o ora mai tarzie.Eram undeva la munte, intr`o zona in care obiceiurile batranesti sunt pastrate.Era un fel de expozitie. Ne uitam la ea. Apoi visul meu se muta intr`o casa, cu o femeie care ne ajuta. Ne da apa si mancare iar copii ei parca m`ar cunoaste de mult timp. Ne intelegeam chiar bine. De acolo plecam la gara. Ajunge si trenul. Ne urcam in el. Apoi sunt singura umbland prin tren cautandu`mi locul, mama nu stiu unde este, dispare din vis. Trenul inca stationeaza. SI cumva ies din tren si ajung intr`o zona cu 2 cladiri si un paznic ce se uita fix la mine. Ma speriu si incep sa tip. Iar apoi aud vocea mamei.Alerg dar parca as alerga tot in cerc si ajung iara in tren, langa mama.Apoi ma vad pe mine stand in tren, privind pe geam si citiind numele zonei din care am iesit. ( zona in care am coborat in gara) Si niciodata nu pot retine numele acela. Stiu ca e din doua cuvinte si incepe cu \"S\". rnCe vrea sa insemne acest vis? M`am saturat de el. De 3 nopti vad aceleasi locuri si lucruri si oameni. Aceasi actiune... :( Iar astea nu sunt primele nopti in care visez trenuri. Inainte de acest vis visam doar trenuri in diferite ipostaze. Vrea sa insemne ceva trenul acela? Ar trebui sa ma feresc de tren sau ce sa inteleg?

Interpretare vis (3)

avatar

pusha    •    21-07-2010

Draga mea,rn Nu trebuie sa te feresti de trenuri . Doamne,nu!.Tot ce trebuie sa faci este sa te desprinzi de mama care probabil ca este tot timpul langa tine , sau de oricine altcineva care te ajuta. Acele trenuri din visele tale sunt drumurile pe care trebuie sa le urmezi singura. Incearca singura. Ar fi pacat sa te invarti mereu in cerc. Mergi inainte.

avatar

Denisa    •    22-07-2010

Mersi mult pusha.ai dreptate. Mama ma controleaza in tot cea ce fac.si am pb q prieteni din kuza asta. Si nu ma prea inteleg q ea. Mersi ink o data.

avatar

Denisa    •    22-07-2010

Mersi mult pusha.ai dreptate. Mama ma controleaza in tot cea ce fac.si am pb q prieteni din kuza asta. Si nu ma prea inteleg q ea. Mersi ink o data.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tren.jpg - tine de energia omului, de ambitia sa de a reusi, sansa care i se ofera pentru a demonstra ce poate;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tren
interpretare-vise-gara.jpg - sosind trenul în gara - noi sarcini si obligatii, vesti; - plecând trenul în gara - perioada de repaus,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gara
interpretare-vise-expres.jpg - de visezi ca mergi cu un tren rapid, ai grija sa nu-ti superi superiorii la serviciu; - daca vezi un tren…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Expres
interpretare-vise-deraiere-.jpg Sa visezi un tren care deraiaza sugereaza ca faci ceva impotriva vointei tale.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Deraiere

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri