Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Nu stiu ce inseamna

Interpretare vis: Nu stiu ce inseamna

  Anonim
  26-03-2010

Mie imi place de un baiat de mult timp si tot il visez.Aseara am visat ca eram noi si cu inca cativa prieteni si el am lua in bratee,ma sarutaa(ceea ce nu se va intampla niciodata in viata reala).De cateva nopti tot visez aceste lucruri legate de el...Oare ce inseamnaa?

Interpretare vis (2)

avatar

Irin@    •    26-03-2010

Eu am avut un prieten pe kare il iubeam mult si neam despartit si visez ca noi ne impakam deja a 4 oara.un baiat mia spus ca el tot a visat ca se saruta cu o fata pe kare o iubeste in real dar nui poate spune si a spus ca kiar asa si s-a intimplat.inseamna ca depinde.se poate intimpla.

avatar

Maria    •    28-03-2010

mai si eu am trecut prin chestii asem. Nu spune niciodata Niciodata!rnAdica tu crez ca nu vei fi cu el. Dar in vise esti cu el. Eu cu vorba care o repet se zike nush aasa am auzit ca daca o pers viseza alta pers insemana k acea pers a adormit cu gandul la tine j daia o visezi. ma rog,,rnMai sa stii ca u pe acel baiat il iubesti il vrei si deci viele pot deveni realitate unele mai greu dar pot. Nu spune k Nu!rnPoate incet incet o sa il cuceresti.. daca nu roata e rotunda si se intorceee dar mereu e tarziu.rnDACA VISUL NU E J PT VIATA REALA..POTI SA AI LUMEA TA LUMEA VISELOR!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-alerga.jpg - nevoia de evadare, de scapare dintr-o situatie dificila; nivelul energiilor tale este dat de felul cum alergi in vis; - vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Alerga
interpretare-vise-profesor.jpg Profesor (profesori) in vis inseamna ca te revolti impotriva celor din jurul tau, colegi, prieteni sau familie. Daca visezi ca te intilnesti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Profesor
interpretare-vise-nacela.jpg - daca visez este semn ca te asteapta drum lung…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nacela
interpretare-vise-hamac.jpg - nevoia de liniste, te simti obosit, stresat, nevoie de relaxare, de a sta, de a te odihni; - in tot ce…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hamac

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri