Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Univers pararel

Interpretare vis: Univers pararel

  Sorana S
  24-04-2014

Ma aflam intr-un pat mare de 2 persoane si stiam ca eram cu prietenul meu, desi nu il vedeam langa mine, fiind bezna. Ne uitam la televizor la un film de groaza foarte ciudat, cu imagini scurte una dupa alta, iar eu, pentru ca nu mai vroiam sa vad, mi-am pus mainile la ochi, ceea ce a fost foarte ciudat, pentru ca inca vedeam...Nu stiam cum sa opresc imaginile si deveneau tot mai dure, intr-un final, s-a oprit tot si m-am trezit intr-un alt vis, care nu avea legatura cu celalalt, dar eu simteam ca imaginile din acel film m-au purtat intr-o alta intamplare.
In a 2-a intamplare a fost ca m-am trezit ca intr-un fel de gara unde asteptam sa plecam la un concurs, dar nu cunosteam pe nimeni acolo. Tot ce stiam e ca sunt majoreta (ceea ce nu m-am gandit sa fiu niciodata in viata reala) si ca am langa mine trupa mea de fete (ceea ce era ciudat pentru ca nu le cunosc pe nici una, nu recunosc nici o , dar in vis le stiam pe fiecare). Am inceput sa urcam pe niste scari (dar toata chestia arata ca un tobogan de apa) unde trebuia sa ne dam ceva proba sa trecem. In fata mea erau multe fete si cateva din ele coborau plangand, iar eu o incurajam pe o fata din spatele meu, care era foarte emotionata si demoralizata. Nu mai imi amintesc cum am ajus sus, sau cum am trecut de proba, dar stiu ca la un moment-dat eram intr-un tunel si urcam pe apa cu o saltea ca sa ajungem la locul concursului. Acolo era ca un fel de teren mare asfaltat; m-am uitat in jur si am vazut o trupa de majorete formata din 3 fete imbracate in rosu si alb si dansau (imi amintesc doar o miscare pe care o faceau - isi aduceau piciorul drept foarte sus prin saritura). De acolo, nu tin minte nimic din concurs, stiu doar ca am ajuns undeva la o cazare, si de acolo s-a schimbat total visul.
Eram intr-o casa batraneasca, aveam paturile ca la un internat, dar aveam saltele umplute cu apa (vedeam apa prin ele). La una din fete i s-a spart salteaua (incepeam sa o recunosc pe fata, dar nu tin minte exact cine ar putea fi din viata reala). Am incercat sa ii repar salteaua, dar la un moment dat a inceput sa curga multa apa de acolo, aparand niste pesti sau un fel de creaturi mici si negre din apa. Am fugit sa caut ajutoare si a aparut brusc prietenul meu si inca cativa prieteni, visul schimbandu-se complet, nemaiavand legatura cu cazarea pentru majorete, sau cu salteaua sparta. Am iesit in curtea casei, unde era o batranica si langa usa era o vana plina cu apa unde era tinuta o gaina moarta. Purtam o conversatie cu batranica, si dintr-odata gaina din vana se trezeste si se zbate. Batranica scoate un fel de carlig si am vazut cu ochii mei cum ii taie gatul gainii, acesta zburand pe jos. Prietenul meu si ceilalti prieteni radeau, dar eu eram speriata si socata.
A fost un vis lung, si ma simt foarte obosita de cand m-am trezit. Va multumesc si abea astept sa aud cateva interpretari!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ancora.jpg - economie, nu irosi bani si energie pe lucruri inutile; - probabil vei bate pasul pe loc, fiindu-ti dat, cel putin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ancora
interpretare-vise-fantana.jpg - vis bun, prevesteste sanatate si prosperitate; - ochiul de cer coborat pe pamant, fantana, ne da putere de a birui, mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fantana
interpretare-vise-scoica.jpg - asocierea dintre scoica-apa-mare-nastere este atat de evidenta, incat peste tot in lume, scoica evoca matricea principiului feminin, si a fecunditatii.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scoica
interpretare-vise-televizor.jpg - te expui prea mult si, din acest motiv, vei pati o rusine; - face referire la imaginea ta asupra lumii, ce…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Televizor

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu Univers pararel

  • avatar
    calatorie intr-un alt univers
    Iulia   |   07-04-2011
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri