Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Ursul brun

Interpretare vis: Ursul brun

  Petronela
  21-09-2009

Se face ca sunt la tara, in casa copilariei mele. Este noapte, dorm in pat cu sora mea mai mica. Prin vis aud un zgomot care ma sperie,un fel de raget, ma trezesc, iar cand ma uit pe geam vad un urs care tine cu tot dinadinsul sa intre in casa. Eu, impreuna cu tatal meu incercam sa tinem jivina afara, impingand usa; in timpul asta sora mea se trezeste prinsa in lenjeria patului, rupand-o.
Ursul paraseste usa, incearca sa intre in casa prin pod, pe geam, pe usa, dar nu reuseste.
La un moment dat usa se deschide si in casa vine vecina (o batrana, vaduva, neam cu noi) care aprinde un foc in curte omorand, sau doar adormind ursul - nu pot sa-mi dau seama.

AM avut acest vis de doua ori pana acum.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-urs.jpg - cineva barfeste si nici macar nu este atat de inteligent si de priceput precum se crede; nu trebuie sa-ti faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Urs
interpretare-vise-bate.jpg Pe cineva - pedeapsa, avertisment, razbunare; La usa - încercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bate
interpretare-vise-obloane.jpg - la geam sau la usa - e semn bun, de cistig…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Obloane
interpretare-vise-wc.jpg - indiferent de cum denumim acest loc, WC, toaleta sau closet, interpretarea visului ste identica. Este unul din visele cele mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ WC

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri