Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Vis calugarita

Interpretare vis: Vis calugarita

  Alis
  05-09-2018

Bună ziua, de regula visele mele sunt banale sau nu mi le amintesc dimineața însă din când în când am parte de vise care simt ca îmi prezic ceva sau îmi atrag atenția asupra unui fapt, în urma cu câteva luni de exemplu m-am visat intr-o sala de operație cu chirurgi pe lângă mine, a doua zi dimineață mi-am amintit parțial visul și apoi l- am uitat, iar apoi cam la doua luni m-am operat de o apendicita care s-a depistat destul de greu. De atunci sunt mult mai atenta la vise, mai ales ca trăiesc destul de des o senzație de deja vu având impresia ca anumite momente scurte pe care le trăiesc în viața mea precum intrarea într o locație, un dialog cu cineva neobișnuit mie, anumite acțiuni speciale le-am visat, mai ales în cazul dialogului îmi dau seama pe la mijlocul propoziție cu ce va termina și în aceste cazuri nu e vorba de discuții banale pe care sa le intuiești, mai mult îmi apare în minte și mimica pe care o va avea persoana din fata mea în momentul rostirii cuvintelor, identică cu ceea ce văd apoi în fata ochilor.
Aceste lucruri au ajuns sa mă sperie uneori , mă panichez în momentul în care visez lucruri neobișnuite . Și acum ajung la visul pe care nu mi l pot explica.
Aseară am visat ca mergeam sau eram dusa la o mănăstire cu o casa pentru măicuțe, treceam printre ele pana când am dat de o maicuta, nu știu dacă cu aceea trebuia sa mă întâlnesc sau pur și simplu m-am oprit la ea (era imbracata în alb și îi vedeam bine fata), dar am vorbit cu ea m-a lăsat sa ii povestesc de ce am venit, un fapt adevărat din viața reală și anume ca nu îmi merge afacerea propie așa cum am premeditat ca va merge, și țin minte ca i-am spus ca nu înțeleg de ce nu merge pentru ca mi s-au pus multe piedici și pana sa deschid și pana la urma a apărut un ajutor neașteptat pe care eu l-am luat ca fiind de Sus, ceea ce este adevărat, fapte reale din viata mea, calugarita nu mi a spus nimic în schimb mi-a zis sa scriu diverse lucruri pe foaie, nu mi le mai amintesc, dar stiu ca erau doar cuvinte separate, apoi mi-a zis ceva în sensul ca am potențial. A doua zi m-am întors la aceiași calugarita, m-a pus iar sa scriu, iar eu ca și prima data nu înțelegeam de ce și îmi era frica pentru ca eu scriu destul de urat și mă gândeam ca nu va înțelege, de data aceasta mi-a atras atenția ca l-a litera T nu făcusem ca un soi de piedestal, un dreptunghi care se pune jos de regula la scrisul stilizat în niciun caz la scrisul de mana, în vis m am intrebat și eu de ce pentru ca era scris de mana și nu era necesar dar nu am comentat, ulterior mi-a corectat ceva și la un b mic, iar apoi m-a pus sa fac ovale întoarse, nu cercuri, orizontale. Când am terminat m-a pus sa revin și a doua zi sau săptămâna viitoare pentru ca în visul meu știam ca e o joie, ca sa maI facă cu mine ovale. Am plecat din camera cu gândul ca nu știu dacă mai vin ca nu înțelegeam cu ce mă ajuta, iar apoi m-am trezit. Camera în care m-a dus și prima și a doua oara avea o masa mare de lemn sculptat data la perete și scaune tot de lemn solid ca un fel de tron, erau trei la număr. Nu știu de ce dar visul ăsta m-a panicat ușor pentru ca, chiar ieri mă întrebăm de ce nu îmi merge bine, iar dimineață pe măsură ce va scriam mesajul uitam visul. Dacă mi-ați putea răspunde și sa îmi spuneți ca considerați dumneavoastră ca înseamnă as rămâne recunoscătoare. Va mulțumesc!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-cadere.jpg - e semn rau, inseamna intristare, ingrijorare; - caderea din vis poate insemna cadere, prabusire, insucces, ratare si in viata de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cadere
interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-tabla.jpg - visul iti spune ca nu trebuie sa te increzi prea mult in prietenii pe care-i ai, unii dintre ei fiind…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tabla
interpretare-vise-padure.jpg - vei avea parte de un ghinion si de mult dispret din partea celor din jur; Padure mare, deasa, codru - este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Padure

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri