Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Visez deseori un fel de sfarsit de lume

Interpretare vis: Visez deseori un fel de sfarsit de lume

  Anonim
  27-06-2013

È ca si cum ma trezesc si in jur este un timp foarte urat si ploua sunt multe rauri ce se reversa si sunt suita intr-un copac,apoi incep sa cada din cer globuri de foc si rauri negre peste blocuri incet incet oare c\'è inseamna aceste lucruri??

Interpretare vis (2)

avatar

Adrian    •    27-06-2013

Visul tau sugereaza o schimbare dramatica si emotionala prin care treci. El mai poate indica sfarsitul unui stil de viata si inceputul altuia.

avatar

denisa    •    12-06-2016

am visat ca ,cazuse din cer o minge de foc dar pe partea cealalta a lumi mam du acolo si muriise o fata femeie nustiu exact dupa am vazut alta minge cazand pe partea noastra a romaniei dupa am vorbit cu un barbat si iam zis ca vine sfarsitu lumi. Ce inseamna ?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-dezghet.jpg Sa vezi gheata care se dezgheata sugereaza ca simpatizezi incet incet cu o idee, persoana sau situatie. Te confrunti cu idei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Dezghet
interpretare-vise-lucruri.jpg - daca sunt albe, inseamna botez; daca sunt lucruri stralucitoare, e semn rau, de pierdere sau un prieten bun te va…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lucruri
interpretare-vise-scoica.jpg - asocierea dintre scoica-apa-mare-nastere este atat de evidenta, incat peste tot in lume, scoica evoca matricea principiului feminin, si a fecunditatii.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scoica
interpretare-vise-masline.jpg Verzi - semn bun, de pace si fericire, mai ales daca maslinele sunt multe si verzi; Negre - se spune ca, uneori,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Măsline

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri