Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

bataie- impucatura

Interpretare vis: bataie- impucatura

  Tzumpy
  23-05-2009

Penru inceput, am fost impreuna cu un tip, acum 3 ani, ne am despartit, dar totusi exista o legatura puternica intre noi, si legatura o tinem si acum si ne si vedem cand vin eu in vacanta in localitatea cu pricina. Numele lui sa fie Sergiu.
Visul a fost asa, eu eram in casa lui, o casa mare, cu multe camere, evident care nu exista acea casa. Si era... un vecin, care avea o problema cu mine, si tot aparea in casa si ma ataca, sa ma bata. De fiecare data Sergiu ma apara si ma salva, batandu l pe vecin. La un moment dat, eu plangeam in una din camere, din cauza atacurilor vecinului, si Sergiu a venit dupa mine... ca sa mi dea siguranta... o siguranta cu tenta erotica, asa cum apare in vis.
La un moment dat, apare vecinul in camera unde eram eu cu Sergiu, scoate un pistol, si il impusca pe Sergiu. Nu nimereste bine, sa l omoare, dar il impusca in bratul stang.
In momentul ala, visul devine ca o realitate, incat m am speriat ingrozitor la ideea ca Sergiu ar putea sa moara, dar m am linistit la gandul ca impuscatura e in mana!
Sergiu a cazut pe pat, eu disperata sa nu l impuste din nou, l am tras de pe pat, langa pat, pe podea, sa ne ascundem. Vecinul dispare, Sergiu isi scoate singur glontul din mana, il desface, continutul fiind o pulbere ciudata... clar nu praf de pusca.
Tin sa precizez ca sange nu am vazut, rana nu am vazut o. Aici m am trezit!
Multumesc anticipat!!! :)

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-vecin.jpg - element de context ce pune actiunea visului in legatura cu persoane apropiate, cu anturajul imediat, cu persoane cu care ai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Vecin
interpretare-vise-pat.jpg - daca esti necasatorit si te visezi lungit pe un pat, e semn ca te vei casatori foarte degraba; Zaci in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pat
interpretare-vise-munte.jpg - stabilitate, siguranta, incredere, ambitie, vointa, perseverenta de a depasi obstacolele, idealuri, capacitatea de a-ti atinge telurile; - onoare, glorie mare; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Munte
interpretare-vise-an.jpg - asa cum experienta dobandita in domeniul viselor dovedeste ca inconstientul nu scoate la iveala lucruri lipsite de importanta, indicatia unui…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ An

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu bataie- impucatura

  • avatar
    bataie
    daria valea   |   09-11-2008
  • avatar
    bataie
    zagreanadriana   |   30-01-2009
  • avatar
    bataie
    ramona   |   05-03-2009
  • avatar
    k luam bataie
    mihaela   |   12-09-2009
  • avatar
    tunsoarea
    gabriela   |   25-08-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri