Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

casa bunicilor

Interpretare vis: casa bunicilor

  stefania
  12-06-2009

eram in satul bunicilor mei si ma indreptam sper casa cand am vazut niste caini, multi,pasnici si cred ca erau mici,si le era foame,am plecat spre casa bunicilor impreuna cu ei si cand am ajuns la poarta am vazut ca impreuna cu cainii venise si un cal ,avea ata la gat si l-am agatat de gard.m-am dus in caruta ,unde am gasit niste lucruri dar nu mai stiu ce erau,erau de-a valma acolo,dar era sigur paine rupta bucati si aia vroiam sa o dau la caini.apoi m-am dus in casa sa vad cu ce pot hrani si calul si n-am gasit nimic si am plecat in sura si apoi in gradina de unde am inceput sa rup iarba.afara parca era noapte,sau se pornea o ploaie ,oricum era intunecat si simteam ca lesin in timp ce rupeam iarba si parca nu mai aveam forta sa termin.cand am trecut cu bratul de iarba sa ii hranesc mi-am dat seama ca ceva lipsea si m-am uitat inspre cusca cainelui nostru din curte si dintr-o data m-am gandit ca e mort.
cat am fost in casa am vazut la usa pe un suport o pereche de papuci desperecheati din care unul era rosu de lac si vroiam sa o intreb pe sora mea cea mica ai cui sunt dar eram prea grabita.
si m-am trezit.
precizez ca in realitate nu am avut niciodata cal sau caruta la tara iar casa care am visat-o a fost vandut-a acum multi, dar eu ma tot gandesc la ea si imi este dor de locurile acelea .si sunt o foarte mare iubitoare de caini si la toti le dau paine rupta bucati printre altele.
visul a fost intr-o vineri dupa-amiaza eram foarte obosita.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-porumbel.jpg - daca sunt mai multi, e bine, ai prieteni adevarati; - prieteni, amici adevarati vei avea; - potrivit explicatiilor moderne, vesti importante de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Porumbel
interpretare-vise-sprancene.jpg Mari - e semn de bucurie, desfatare; - probabil ca, dintotdeauna, sprancenele au avut o legatura cu bucuria, cu transmiterea unor…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sprancene
interpretare-vise-gasca.jpg - superficialitate, discutii cu tenta negativa, barfe, calomnii, pierdere de timp; - conform explicatiilor stravechi, vei avea parte de onoare si laude; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gasca

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri