Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

incendiu

Interpretare vis: incendiu

  Ovidiu
  15-09-2009

Buna ziua,

Desi in general nu prea imi amintez ce visez, visul din aceasta seara mi-a ramas in memorie.Se facea ca eram la la tara, la bunici, locul unde mi-am petrecut o mare parte a copilariei si vacantele, si locul unde ma simt si acum cel mai bine.
Se facea ca eram in una din camerele casei vechi(langa ea mai e o casa mai noua, de doar zece ani), si dormean, si prin somn simteam ca cineva , mai multe persoane, ar fi vrut sa intre in casa, dar usa era incuiata si nu puteau, eu m-as fi dus sa vad cine e sa le alung, dar eram prea obosit si pana la urma au plecat....asta a fost mai vag, in fine, in cele din urma ajung afara, cred ca erau zorii zilei, era semintuneric, si pbserv brusc ca casa cea mai noua a luat foc, ardea acoperisul cu flacara inttesa, fug dupa apa, dar nu gasesc nimic cu care sa sting.
Iau un telefon si sun imediat la 112, vorbesc cu pompierii, si fug pana la poarta sa le spun numarul de la casa, pt ca nu il mai retineam..le spun numarul si ii intreb cand ajung, imi spun ca intr-o ora- 1 ora jumate...inchid si cand ajung inapoi, sa vad cum e cu incendiul, bunica mea, care era in camera alaturata unde dormisem eu, iesise si stinsese focul. ramasese acoperisul, destul de ars. Intre timp il vad ca iese din una din camere, langa bucatarie, unde nu ajunsese focul, si pe bunicul meu decedat de 4 ani, care era in timpul rugaciunii, el cand traia se ruga zilnic in fata icoanelor.
Stiu ca a pornit din senin incendiul si a doua oara, eu ii sispectam pe vecini ca il pornesc, din spatele casei, insa ceilalti miau zis ca nu e vorba de asta, intre timp era mai multa lume, din apropiati, era si o matusa de-a mea care in realitate nu a fost niciodata acolo. Bunica a stins iar incendiul cu ajutorul unor haine vechi, din cate stiu, si eu ma miram cum de eu nu am reusit sa il sting si bunica in cateva secunde l-a stins, practic eram nemultumit de faptul asta...pompierii nu am mai venit.
Cam asta imi aduc aminte, cel mai mult tin minte focul, care ardea destul de tare.Adaug ca bunica este acum acolo, singura, in zona Bucovina, urmand sa vina in giurgiu, la copiii ei, peste 2 saptamani, si este destul de bolnava dar cu un organism foarte rezistent, ceea ce a facut-o sa reziste prin multe necazuri.

Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestei descrieri a visului meu, astept cu interes interpretarin din partea Dvs.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-salon.jpg - in aceasta camera, se primesc invitatii, oamenii din afara casei. Salonul unde se sta de vorba este, dupa cum sugereaza…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Salon
interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-cactus.jpg Atunci cand visezi un cactus sau mai multi inseamna ca in viata reala simti ca intimitatea iti este invadata de cineva…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cactus
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri