Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

mort inviat

Interpretare vis: mort inviat

  felicia
  08-07-2009

tata a murit acum 2 saptamani ,am visat ca era in sicriu in pijamale ,sa intors pe o parte si sa trezit ,ridicanduse uitanduse la mine dupa care a plecat am inceput sal caut dar nu il gaseam .visam ca eram pe un bloc inalt si nu putem sa cobor.in aceeasi noapte in realitate a cazut umerasul cuhainele negre pe jos .

Interpretare vis (5)

avatar

roxu;x    •    16-07-2009

Am visat q eram intr`un cimitir si au inviat niste morti..vorbeam q ei si la inceput nu imi era frica de ei dar dupa aceea au inviat familiile lor si imi era frica..parca se purtau urat q mne..am visat q era si un vecin ruda cu ei parca..el era viu si in realitate ma place..la sfarsitul visului mortii se purtau frumos q mne..sau q noi nu mai tin minte..mentionez k a aparut in viata mea baiatul pe care il iubesc cel mai mult si as vrea sa ne impacam..oare sa fie un semn q ne vom impaca?

avatar

mary_theo94    •    24-07-2009

buna...acum cateva azi am visat ca mam combinat cu un baiat care semana foarte mult cu cel ce il iubesc..dar ne-am despartit si s-a dus la alta..dupa aceea am visat ca am vrut sa il sun pe baiatul pe care il iubesc..sa ii dau mesaj sa ne intalnim..nu stiu ce inseamna..prieteni imi spun ca este un fel de semn sa nu ma mai joc cu norocul meu adica sa nu mai fiu cu nici un baiat pentru ca baiatul pe care il iubesc e aproape al meu..asa sa fie?

avatar

adina    •    11-01-2010

buna. am visat un vis ciudat si nu stiu ce inseamna.
tatal meu a murit acum 5 luni.
am visat ca mormantul tatalui meu era deschis, iar eu fara sa imi dau seama plangeam la un alt mormant din apropiere, fara sa imi dau seama ca nu este al tatalui meu.
cosciugul era desfacut si atunci l/am vayut pe tatal meu, dar langa el era si sora mea, care era vie.
trebuie sa v aspun ca la inmormantarea tatalui meu, parinti lui nu au venit.
in visul eu erau bunicii mei, iar bunicul meu se uita spre groapa si imi spunea ca el nu poat esa vada ce e acolo, asa ca l/am ajutat sa ajunga langa groapa, iar cand am ajuns ne/am uitat in cosciug si l/am vazut pe tatal meu,(imbracat in costumul in care fusese la nunta mea, cu un an in urma) dar era cu ochii deschisi (tatal meu avea niste ochi albastri superbi) si se uita la noi.
atunci am sarit in groapa si incercam sa il scot de acolo. el mi-a zis sa il scot usor ca e amortit.

va rog frumos as vrea sa stiu ce inseamna visul meu
daca ma puteti ajuta , v a multumesc mult

avatar

burete ana maria    •    26-09-2010

am visat o femeie care inviia si multa lume care nu ma baga in seama

avatar

efım capbatut    •    17-07-2014

Buna am vısat ca ma bateau nıste baıetı sı mau batut ıntr atıt de tare ca eu am murıt vedeam cum se ıntuneca ınaıntea okılor sı muream dupa aıa parca nımerısem ın raı acolo era o bucatarıe mare sı erau nıste femeı sı ımı spuneau ca eu trebu sa reıvıu eu le spuneam ca e ımposıbıl ca eu am murıt ele ınsa ımı spuneau trebuıe sa ma staruı sı eu le-am ascultat am tras aer ın pıept sı tot asa treceam prıntrun ıntunerık sı dın ce ın ce tot maı lumınos sı mam trezıt cınd mam trezıt nu era nımenı lınga mıne dupa aıa mam sculat sı cautam pe cıneva mergeam greu pentru ca eram ranıt dupa care am vazuto pe mama sı ea a ınceput a plınge dupa care sı eu am ınceput lınga ea plınge ıata ce fel de vıs am vısat ........ .sı de multe orı maı vısez ca zbor parca ımı fac vınt cu coatele pına ın sus dupa aıa ıntınd mıınıle ın partı sı zbor maı ınaınte nu se prımea acuma ınsa se prımeste maı bıne cu zboru

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mort.jpg - amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate; Te visezi mort - prevestire de nefericire; - probabil ca oamenii din vechime…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mort
interpretare-vise-bloc.jpg - de locuit - multiple relatii, cunostinte, dar superficiale; lucru în echipa; cooperare.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bloc
interpretare-vise-sprancene.jpg Mari - e semn de bucurie, desfatare; - probabil ca, dintotdeauna, sprancenele au avut o legatura cu bucuria, cu transmiterea unor…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sprancene
interpretare-vise-mov--culoare.jpg Culoare mov in visul tau indica faptul ca ai nevoie sa iti limpezesti mintea de gandurile negative si sa incepi sa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mov - culoare

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri