Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-stea

Stea

Ce inseamna cand visezi: Stea

  cevisez.ro

Stralucitoare, luminoasa
- e semn de noroc;
- ai de-a face cu lumina vietii;
- in vechime, pentru pastorii de pe fluviile Tigru si Eufrat, stelele erau singurii prieteni si singurele calauze, in spaimele si misterele noptii.
Intunecoasa
- te vei intrista;
Stele limpezi, cer frumos instelat
- bucurie inseamna; bucurie, dar si curatenie sufleteasca;
- in viata de zi cu zi toate se vor desfasura fara sa te cobori, fara sa te umilesti prea mult, sau sa trebuiasca sa umilesti tu pe altii.
Stele pe cer mohorat
- intristare;
- se spunea, candva, si se mai spune si azi, ca sufletul vine din cer, ca este o farama de divinitate sau un pic, un pic de pulbere de stele.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-mort - amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate; Te visezi mort - prevestire de nefericire; - probabil ca oamenii din vechime considerau ca viata fara bucurie si fara de implinire, nu e viata adevarata; Morti - vei avea o bucurie; se pare…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mort
dictionar-de-vise-scut - e semn de fericire, de bucurie fara nici o explicatie, fara motiv; - beneficiezi de o imunitate in viata de zi cu zi si nici macar nu stii de unde iti vine aceasta protectie, dar, culmea e ca nici nu te…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scut
dictionar-de-vise-lumina Tii in mana o lumina - de vei visa ca tii in mana o lumina, o faclie, e semn bun, mai ales pentru cei tineri, vor avea succes in dragoste, isi vor realiza planurile, vor triumfa asupra dusmanilor si vor fi respectati…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumina
dictionar-de-vise-cer Senin - e semn bun, de fericire, liniste sufleteasca si prietenie statornica; - vei primi o binecuvantare, ti se va face o onoare; In viata ta e ordine, echilibru si nici ambitiile foarte mari nu te rod pe dinauntru; pe moment te…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cer

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri