Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Un vis ciudat

Interpretare vis: Un vis ciudat

  vali
  11-12-2008

Visul incepe cu mine aflat pe un vapor imens de culoare neagra (afara era noapte), genul fregatelor marine (vase de lupta). Pana acum nimic deosebit , dar cum ma plimbam eu pe vapor ajung in sala de motoare unde bineinteles ma intalnesc cu ofata superba, care m-a strigat pe nume eu ramanand foarte uimit de unde ma cunoaste. Dialogul a decurs cam asa :

-Buna Vali, ce faci? zambind provocator
-Bine.
-Nu ma mai tii minte?
-Nu. Mirandu-ma de unde ne cunoastem.
-Ha k trebuie sa-ti aduci aminte
La un moment dat s-a apropiat destul de aproape de mine, si mi-a intins o foaie si un pix spunandu-mi sa semnez.

Ce este asta? am intrebat mirat
-Nu-i nimic ia si semneaza si numai pune atatea intrebari
Intretimp s-a apropiat si mai mult de mine si din zambetul acela provocator si galsul dulce s-a transformat in ton ridicat sio afta mai mult decat serioasa.
Bineinteles ca am refuzat in continuare sa semnez (entru ca nici nu imi spunea despre ce este vorba) dar cand a ajuns aproape lipita de mine ma fixa cu privirea si dintr-o data i s-au inegrit ochii si si-a schimbat atitudinea complet.
Cu o voce mult mai groasa si un comportament mult mai agresiv mi-a spus ca este demon si ca numele lui este TORK (a tinut sa precizeze ca este cu K)si ca a venit sa-i semnez pe ntru sufletul meu.
Prima mea idee a fost sa refuz total cu orice pret sa vedem unde se ajunge. Dupa vreo 3-4 \"rugaminti\"sa semnez hartia m-am gandit sa ne luam la bataie dar bineinteles fara vreun succes. In momentul in care am vrut sa intind mana spre el m-a luat si m-a invartit prin toata camera (simtand o faorte reala stare de ameteala).
Tork imi tot spunea ca mai demult i-am promis eu sufletul s.a.m.d ca am spus eu niste cuvinte care l-au chemat pe el. Dintr-odata totul se mai linistise, aproape ca mai avea un pic si ma ruga frumos sa semnez hartia. Atunci au aparut urmele de indoiala di partea mea crezand ca poate candva cine stie cum am zis sau am facut ceva care sa demonstreze ca eu vreau sa-mi vand sufletul.
In mintea mea am spus ca indiferent daca este adevarat ce mi sa- spus sau nu trebuie sa raman cu mintea limpede si sa refuz indiferent de oferte.
Vazand ca nu are sorti de izbanda probabil si-a mai chemat ajutoare,caci din spatele meu apare o fata la fel de frumoasa ca si prima doar ca aceasta era blonda si cu parul lung care imi spunea ca este imposibil sa nu-l cunosc pe tork si ca as face bine sa semnez. Raspunsul meu final a fost : Nu, indiferent de ce s-ar fi intamplat. Toata incercarea de convingere s-a petrecut in maxim sa zicem 10 minute in care nu am fost atins fizic de niciuna din \"fete\". Cea de a 2 fata a incercat sa-mi explice ca nu stiu cu ce puteri ma pun si ca ar fi mai bine sa accept ca altfel nu va fi bine si altele de genul acesta .



In speranta ca nu v-am plictisit forte tare astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra, care probabil va fi : fa vizite mai dese la Biserica.
Va multumesc.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tunel.jpg - in forma lui initiala si naturala, tunelul este intunecat, mai ales daca nu i se vede capatul. Imaginea din vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tunel
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga
interpretare-vise-fetita.jpg - este mai mult ca sigur ca fetita care apare in visul unei femei o reprezinta pe ea insasi. Mai precis,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fetita

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri