3 Preotzi si o coliva
24-09-2009

Am visat ca stateam la o masa cu o coliva in fata ,dar arata k un tort cu o lumanare in mijloc si ma uitam la ea dar nu vroiam sa mananc si dupa aia au aparut 3 preotzi si radeau incontinu'.....si radeau si imi spuneau sa mananc.Ce inseamna toate astea??

Adaugat de livia
Inapoi la VISE

5 interpretari:

 • 3
  sophiacibele
  18-12-2009

  Nu te speria! si nu te lua dupa cei care nu se pricep! Visul tau este unul foarte interesant.
  Este legat de nevoi vitale si satisfacerea unor dorinte profunde. E vorba de o oferta pe care o primesti atat in domeniul material cat si spiritual , afectiv sau intelectual.Preotul este intermediarul intre Dumnezeu si om. Este vorba de o incredere si o asteptare constienta sau inconstienta la o rugaciune adresata Divinitatii.Faptul ca acesti preoti radeau este semn ca rugaciunea si-a atins scopul.Este indeplinita, este in progres. De fapt numarul trei este dorinta, ambitia si energia creatoare in actiune, succesul si importanta clipei, iesirea din antagonism, din conflicte. Coliva, tortul este o rasplata, recunoasterea meritelor, usurinta, acces si evolutie. In plus, graul are o simbolistica foarte bogata. In primul rand poate fi vorba de o relatie cu banii, bogatie, abundenta, sau resurse interne de creativitate, regenerare, fecunditate.Graul sta la baza hranii spirituale si materiale, iar daca mai luam in seama si zaharul din coliva, tort, gasim nevoia privilegiata de recompensa, satisfactie si placere.Nevoia de dulce este tocmai nevoia de dulceata in relatii si nevoia de mai multa placere in viata.Tie astea ti se ofera!, ca un cadou! Iar lumanarea este adevarul si cunoasterea, trimful asupra tenebrelor, iesirea din obscurantism!Prin rugaciune atingi idealuri, noblete , dar si recunostinta!Iar 1 este principiul divin, care astfel iti spune ca ai parte de un nou inceptut. Succes!

 • 0
  Sandra
  18-12-2009

  Nu ma pricep dar din cate spui ai grija de tine k nu poate fi prea bine ce ai visat ;)

 • 0
  Lacri
  19-12-2009

  Interesant visul tau.... Dar nu vad de ce ar insemna ceva rau...

 • 0
  maria
  06-05-2012

  Am visat ca era noaptea de Revelion si sotul meu a mers pana la bucatarie si a venit de acolo cu 3 farfurii de coliva,cate una pt noi,si una pt bunica mea,pe care ni le-a dat.Arata f bine coliva,dar totusi coliva de Revelion...

 • -4
  mihai
  12-02-2011

  Am visat ca mancam o coliva si era foarte moale si avea si un gust ciudat.Ce inseamna?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza. Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Imagine validare