Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

A coase

Interpretare vis: A coase

  Diana
  19-08-2015

De curând am visat ca aveam o rana deschisa și cineva îmi cosea acea deschizătură. Ce poate sa însemne acest lucru? menționez ca în vis îmi era teama sa nu îmi rămână vreo cicatrice. Mulțumesc!

Interpretare vis (1)

avatar

Ela    •    07-11-2015

Ce inseamna acum cu ata verde in el?
Am visat ca coseam la o vesta de lana a cuiva,mi-o adusese sa i-o cos,culoarea vestei era un verde cu bleu.Persoana care imi aducea vesta este decedata.
Inainte de a-mi da vesta imi cerea niste pantofi pentru nepoata ei.Nu i-am dat pantofii mei,am intrat in casa sa ii aduc niste adidasi dar nu m-am mai intors cu ei iar nepoata disparuse iar eu ma uitam la pantofii mei care erau langa mine,niste pantofi rosii de piele pe care nu ii mai am.Ce ar putea insemna,mereu visez perechi de pantofi.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-cicatrice.jpg Sa vezi o cicatrice in vis sugereaza conflicte si amintiri dureroase si sentimente urate care continue sa te bantuie. Sugereaza ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cicatrice
interpretare-vise-rana.jpg - ai o puternica senzatie de culpabilitate, resimti dureri personale, ai teama de esec, trebuie sa repari o greseala recenta, trebuie…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rana
interpretare-vise-actor.jpg - cineva te va insela; Vedeta - dorinta personala de recunoastere, de realizare; - doresti sa capeti ceva din personalitatea acestui…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Actor
interpretare-vise-glont.jpg - rana de glont - greseala majora, dar care poate fi reparata; - glont scos din rana - posibilitatea de a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Glont

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri