Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Biserica

Interpretare vis: Biserica

  Daniela
  09-01-2014

Buna ziua,numele meu este Daniela si vreau sa va spun ca am avut trei vise,la intervale destul de lungi intre ele in care ma aflam in aceeasi biserica.
Am sa va trimit aceste vise.
Primul vis:"Eram in orasul unde locuiesc,cu toate acestea,mare lucru nu cunosteam din el.Modernul cu vechiul se bateau cap in cap.Adica,pe partea cu biserica se afla o cladire veche,de la ea porneau niste cladiri moderne, imense cu geamuri de sticla de sus pana jos.La capatul lor era strada larga cu multe benzi pe care circulau masini luxoase.Peste drum de biserica se gasea centrul vechi al orasului,asa cum il stiam din copilarie si asa arata si in ziua de azi.Aflandu-ma pe partea cu orasul vechi am tranversat strada si am intrat in catedrala pe care o stiam de mica.Nimic nu mi se parea neschimbat,insa cand am intrat in biserica am ramas uimita de ceea ce am vazut.Nu mai era biserica pe care o cunosteam.De o parte si de alta erau geamuri imense din sticla care dadeau o lumina foarte puternica.De sus coboreau niste scari care duceau pana in fata altarului.Acolo era o masa mare din marmura alba si de o parte si de alta se ridicau imense doua cruci,tot din marmura alba.De o parte si de alta al scarilor se gaseau banci pe care puteai sa stai.Inainte de a ajunge in fata altarului,de o parte si de alta se aflau doua ziduri inalte,cat era biserica,varuite in alb,dar din cauza geamurilor luminoase,atat mesei altarului cat si zidurilor le dadea o culoare crem.Nimeni nu era in biserica,dar coborand scarile,pe partea dreapta chiar in fata zidului,pe banca statea un barbat.M-am asezat langa el fara sa-i spin ceva sau sa-i vad fata.
Apoi m-am trezit.(acest vis l-am avut in 2009)
Al doilea vis:Ma alflam din nou in acelasi loc,am traversat si am intrat in aceeasi biserica asezandu-ma din nou langa acelasi barbat in fata zidului din dreapta.Barbatul si-a intors fata si l-am putut vedea.Zidurile nu mai erau goale,se transformasera in doua ecrane imense in care se derulau niste imagini in care am putut vedea razboaie,foamete,crime,oameni avizi de putere,de bani.La fel,in biserica ne aflam doar noi doi.
M-am trezit tulburata din cauza a ceea ce am vazut in acele imagini care se derulau pe acela ecrane.
(acest vis a fost in 2011)
Al treilea vis:Totul s-a derulat ca la primul si al doilea vis.Numai ca intrand de data asta in biserica,am constatat ca pe langa barbatul pe care-l vazusem in celelalte vise,mai erau oameni care stateau asezati pe banci mult mai sus de noi.M-am asezat din nou langa el.Zidurile din fata noastra nu mai erau doua ecrane gigant,pe ele am putut vedea chipurile Fecioarei Maria si a lui Iisus.Cand mi-amaruncat privirea spre masa altarului am ramas uimita de ceea ce am vazut.Fecioara Maria cu Iisus in brate,foarte reali, stateau suspendati in aer dincolo de masa si ne privea.I-am facut un semn barbatului daca vede cea ce vad eu.A dat din cap ca da.Ma cuprinsese o fericire de nedescris,dar eram putin tulburata cum de celalti oameni aflati in biserica nu se manifestau nici intr-un fel.Apoi,am iesit din biserica plina de o bucurie si de un sentiment de pace interioara.In stanga bisericii se facea un drum care ducea undeva in sus.Am pornit pe el,nu puteam sa-i vad capatul,ceea ce am vazut era doar o lumina puternica care ne calauzea.In stanga drumului in indepartare am vazut varfurile falnice ale muntilor,apoi dealurile de un verde placut cu pomi si flori.Totul arata minunat!
Dupa care m-am trezit.(acest vis a fost acum un an si ceva)
De cand am inceput sa visez aceasta bisrica,va rog sa ma credeti ca sunt obsedata de ea,o vad ori de cate ori inchid ochii,ma gandesc foarte mult la ea incercand sa deslusesc tainele prin care am trecut in aceste trei vise.Ce e cu imaginile pe care le-am putut vedea pe acele ecrane,si deseori imi apare in fata Fecioara Maria cu Iisus in brate suspendati in spatele mesei de altar.Poate ma puteti ajuta dumnaeavoastra,si tare mult as vrea sa o mai visez macar o data.
Va multumesc si va doresc numai bine!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-panica.jpg - din pacate, o senzatie extrem de frecventa in vise si foarte neplacuta de cele mai multe ori indusa de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Panica
interpretare-vise-rac.jpg - indoiala, rezerve, dai inapoi in fata unor actiuni, teama, lasitate, renuntare; - iti va merge prost, mai ales daca racul se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rac
interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri