Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

coliva

Interpretare vis: coliva

  camel
  11-10-2009

matusa mea bolnava de cancer in faza terminala,cu cateva zile inainte sa moara a visat 3 colive.interpretind visul a fost convinsa ca dupa ea va mai muri cineva.cand familia se pregatea sa faca pomenirea de 40zile,varul meu si fiul defunctei ,sanatos tun face stop cardio-respirator si moare .oare si-a interpretat bine visul?m-a marcat acest vis premonitoriu.poate cineva sa ma lamureasca ce inseamna cand visezi coliva?mi-ar place sa cred ca nu mai urmeaza nimeni,familia e destul de greu incercata!

Interpretare vis (8)

avatar

FLORINA TEODORESCU    •    12-06-2012

am visat ca eram la masa cu prietenul meu si mancam coliva , la un moment a aparut un caine .... prietenul meu a fost pus de cineva sa-l alunge si ia dat un sut in fund.... si m-am trezit ,,,, cu o seara inainte am visat ca mi am pierdut cerceii din aur ... sunt foarte nedumerita cu aceste vise ....

avatar

bianca    •    27-08-2012

am visat acum oseara o femeie care pregatise mai multe colivi,,,ce inseamna??in alte seri visezi caini cum ma musca

avatar

maranda    •    18-09-2013

Intr-o noapte am visat coliva pe un platou si cand am dat sa iau cu lingura vermi mari verzi mai mult asemanatoare cu niste omizi ce inseamna ?

avatar

alina    •    07-10-2013

am visat o ruda care era preot ca intr-o fotografie ca avea in fata lui o coliva cu 3 lumanari stinse si una aprinsa

avatar

maya    •    07-10-2013

Daca visezi coliva din cate stiu eu, si m-am documentat un picut ar insemna mai multe asta depinde cum visezi coliva. Graul insemnand invierea sufletului asemenea graului care da roade in pamant dupa ce putrezeste, asa si trupul omenesc. Dulceata colivei inseamna dulceata vietii omului pe pamant, faptele bune ale acestuia fiecare cum viseaza daca e dulce sau mai amar ar reprezenta faptele tale in viata actuala ori cum se va simti sufletul tau in urmatoarele zile (dulce- va fi bine, amar- tristete) Mancand coliva in vis iti hranesti sufletul, daca nu iti place ar reprezenta ca ti-l otravesti, asa si in viata reala, faptele tale te fac sa suferi sau sa te bucuri. In vis coliva ar mai putea prevesti si moartea cuiva apropiat, (graul=invierea sufletului) in viata asta pe pamant ori in cealalta viata. Cu siguranta vor fi niste schimbari in viata reala daca visezi, sufletul va suferi sau se va bucura intr-un mod marcant in viata ta. Aveti grija de sufletul vostru, visul va avertizeaza, nu neaparat asa o sa fie. Numai bine!

avatar

Alina    •    12-12-2019

Am visat ca eram îmbrăcată in mireasa și foarte fericita,iar mama Fericita și ea a venit cu o tava plină de prăjituri și coliva.. coliva am mâncat-o eu. Ce înseamnă?

avatar

Steiica    •    20-06-2020

Am visat ca m-am dus în supermarchet sa caut coliva si in cele din urmă am gasit vreo trei pungi închise în vid cu coliva si am cumparato. Se făcea că este pentru tata ,bineînțeles că el este mort.

avatar

Nicoleta    •    22-12-2020

Am visat ca mama soacra a făcut o coliva și pe ea era bucățele de ciocolată și mie mi-a plăcut și am mâncat-o pe toată. Ce înseamnă oare?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-cancer.jpg Sa visezi ca ai cancer sugereaza lipsa de speranta, suferinta, mila fata de tine si faptul ca nu poti sa ierti.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cancer
interpretare-vise-sarut.jpg - semn de impacare, prevestire de armonie; - sarutul este, aproape intotdeauna, un mesaj, de obicei de bine, dar nu sunt excluse…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sarut
interpretare-vise-inger-ingeri.jpg Vis foarte bun, prevesteste marire si putere. Visul cu inger inseamna, in mod obisnuit, noroc, mai ales daca ingerul se afla…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Inger, ingeri
interpretare-vise-erou.jpg In mitologie, eroul este fiul unei fiinte divine, zeu sau zeita, si al unei fiinte umane, barbat sau femeie. El se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Erou

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri