Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

conjucturi

Interpretare vis: conjucturi

  geanina
  06-12-2008

1.deseori visez ca sunt la volanul unei masini ,de cele mai multe ori alaturi de mama mea si constientizez ca nu am nici permis,dar si ca masina merge din inertie fara prea mult ajutor din partea mea. dar si fara evenimente. Senzatia e de teama ,incordare si mers catre necunoscut.
2.odata am visat(dupa o perioada de suferinta) ca la poalele unui munte era un calugar care se ruga la lumina unei lumanari ,iar mesajul mental a fost :de acum are cine sa se roage pentru tine.
3.Aseara am avut un vis foarte ciudat in sensul in care a fost lung cat o poveste.
Se facea ca venise tatal meu in vizita la mine(nu ne-am vazut de 8 ani,este divortat de mama ) era cei drept mai tanar decat in realitate,foarte saracacios imbracat si foarte sarac.
La gazduit bunica mea.S-a intalnit cu mama,nu si-au vorbit.Iar cand m-am intors acasa,mi-a spus sa-l conduc la gara. Pe drum m-a intrebat :tu ai baut cafea astazi? i-am raspuns .:da,el: eu nu am baut. De fapt mi-a atras atentia ca facusem cafea pentru mine ,dar nu l-am servit.Apoi s-a plans ca nu are haine. I-am spus hai acasa sa-ti dau ceva de la sotul meu. Ne-am intors. Am vrut sa-i dau un pulovar,cumparat de mama pentru sotul meu(in realitate),dar sotul meu mi-a zis foarte moracanos,tocmai pe acesta te-ai gasit sa-l dai. In cele din urma nui-am mai dat nimic.
Apoi mi-a spus :ce mult imi doresc sa vad si eu camerele tale ( in realitate stau cu bunica). L-am intrebat :dar pana sa vin eu nu ai intrat deloc la mine.Mi-a zis ca nu a indraznit sa il deranjeze pe sotul meu.I le-am aratat si mi-a spus ca sunt exact cum si-a inchipuit.L-am condus la gara .M-a rugat sa ma duc repede sa iau bilet ca deja trenul lui pleaca. M-am dus. Cand m-am intors trenul deja se pusese in miscare. M-am trezit brusc si cu o greutate in suflet.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mama.jpg - inseamna bucurie; - mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mama
interpretare-vise-sot-sau-sotie.jpg - sunt posibile doua interpretari, in cazul in care va vizualizati sotul in vis: fie este vorba de o figura simbolica…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sot sau Sotie
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-tren.jpg - tine de energia omului, de ambitia sa de a reusi, sansa care i se ofera pentru a demonstra ce poate;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tren

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu conjucturi

  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • avatar
    12
    neacsu cosmina   |   28-10-2009
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri