Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Copil abandonat

Interpretare vis: Copil abandonat

  Laura
  13-12-2014

Am visat ca eram undeva cu sora mea si prietenul ei, era parca Sighisoara si sora mea trebuia sa nasca si atunci mi-am adus aminte ca ea mai are un copil pe care la abandonat la fosta ei diriginta de liceu si eu tot incercam sa ii spun mamei ca nu bine ca ii abandonat sa mergem sa il luam si atunci am aflat ca si mama avea un copil abandonat si tot aparea in vis oameni cunoscuti in viata reala care aveau copii abandonati si eu eram singura care plangea si le spuneam sa mearga dupa ei, dar la toata lumea li se parea normal sa aiba un copil abandonat.Ce poate inseamna asta?

Interpretare vis (2)

avatar

sionis    •    16-12-2014

LUMEA noastra de astazi pare abandonata de noroc,de Dumnezeu sau chiar de iubirea dintre noi ca semeni si fiinte rationale de pe pamant.Abandonul spontan de care se preteaza multi oameni arata dificultatea prin care vor trece toti oamenii la un moment ,ceea ce nici tu nu vei fii scutita,aceasta iti va remonta vointa sa nu abandonezi niciodata de la datoriile tale legate de famile si societatea in care iti desfasori activitatea ta zilnica.

avatar

Denisa    •    23-05-2016

Am visat ca eram cu iubitul meu la el acasa, in curte. La un moment dat a intrat o femeie necunoscută si mi-a plasat in brate copilul ei, era un nou-născut si mi-a spus ca ea nu-si permite sa-l creasca. Ce poate însemna?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-sora.jpg - daca visezi, inseamna fericire, probabil pentru tine, dar si pentru ea, macar un pic. Sora de caritate - bunatate in vis,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sora
interpretare-vise-bataie.jpg - daca un barbat insurat viseaza ca-si bate nevasta, e semn bun, de casatorie fericita si casa imbelsugata; - pentru amanti este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bataie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri