Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

cruce de argint

Interpretare vis: cruce de argint

  constantin
  09-04-2009

am primit cadou o cruce de argint

Interpretare vis (1)

avatar

alfa    •    10-10-2019

ERA UN VIS CIUDAT.
ERAM INTRU-UN LOC APROAPE DE CASA , SAPAM IN PAMANT PENTR NU STIU CE TIMP IN CARE EU AM GASIT O CRUCE DE ARGINT LUNGA DE APROXIMATIV 30 CM.AM ASCUNS CRUCEA IN BUZUNAR SA NU O VADA CEILALTI CU CARE ERAM CHIAR DACA TOTI IMI ERAU RUDE SI PERSOANE DIN FAMILIE.vroiam sa stie doar familia mea.apoi cineva din apropiatii mei a spus "cruciulita de argint crapa-ti ochii in 25 daca tu te vei uita " si eu l-am intrerupt spunand sa nu spuna blestemul asta ,peste cateva zile o sa fie ziua mea .
am uitat sa spun ca atunci cand am bagat crucea in buzunar nu stiu cum dar aveam ceva in buzunar ca niste bomboane mici dar aveau un gust foarte naspa un dulce si dulcele era slab dupa dulce era ceva foarte amara.
cu mult timp in urma am visat un vis nu are legatura cu asta dar la fel ca in visul asta cineva mia zis un raspuns legat de viitorul meu si chiar asa a fost si pana acum am avut problemele alea .

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-argint.jpg - element de context ce vizeaza modul in care te ocupi de problemele financiare; - atentionare de a nu depinde prea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Argint
interpretare-vise-cruce.jpg - e semn bun, caci vei trai in liniste si vei avea un viitor stralucit; - viitorul tau e bun, sufleteste stai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cruce
interpretare-vise-marmura.jpg - alba - gratie, perfectiune, idealism, sentiment de implinire sufleteasca; - neagra - pretentii mari, exigenta, snobism, grandomanie, infatuare;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Marmura
interpretare-vise-lingura.jpg - daca visezi lingura, e bine, e semn de mincare din belsug; daca visezi lingurite din argint, e semn ca-ti vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lingura

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri