Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

inel de argint si inel de aur.

Interpretare vis: inel de argint si inel de aur.

  LILICA 80
  22-11-2014

Am visat ca aveam pe deget un inel din argint ,parca avea un uzor pe el , niste flori.Il purtam si in vis parca vorbeam cu multa lume,ma deplasam.Apoi peste ceva timp inelul meu de argint a inceput parca sa se curete,apareau pete aurii.Aveam impresia ca era de aur dar fusese poleit cu argint si acum se rodea argintul si raminea aurul.Mai peste un timp tot pe degetul meu nu mai era inelul de argint cu flori ,dar parca era alt inel , gingas de-o frumusete rara cu pietre pretioase.Mai mult imi placuse inelul cu pietre(adica cel de-al doilea inel).Spuneti-mi va rog ce mai inseamna si visul asta?

Interpretare vis (2)

avatar

Gratar Ion    •    25-11-2014

Buna LILICA 80,visul cu inelul are o varietate de intrepretari si nu are cazul sa mai intram in ele. Pe tine te reprezinta insusi statutul tau de femeie \"primadona\" invictus,adica o femeie cu o aura ascunsa,definita si un caracter decent si echilibrat.Sperantele legate de o viitoare prietenie sau in cazul tau de fata de o posibila casatorie cu omul adecvat pt viata ta intima si matrimoniala de viitor.DE la argint la Aur ,transmutatia inversa este benefica si in acest caz de transformare,launtrica,afectiva si emotionala.Ce sa mai zic,inelul de Aur cu pietre pretioase este alegerile si reusita unei alegeri perfecte privind situatia ta matrimoniala de viitor....,ceea ce iti urez sa ai binecuvantarea lui Iisus!

avatar

LILICA 80    •    28-11-2014

Am visat parca eram intr-o pestera .Si acolo ardea foc mare ,mai bine zis era mult jaratec incins,parca erau pietre incinse rosietice,vedeam o fata, avea o lopata in mina si din cind in cind arunca cu lopata ceva in foc si astfel focul se mentinea aprins.Fata aceasta arunca cu lopata in focul descris mai sus si totodata linga acest foc, era ca o usita mica ca de la soba,si fata aceasta arunca cu lopata si in aceasta usita.Ardeau doua focuri dar unul era mare ,dar cel din -nauntru usitei era mic.Eu parca ma temeam sa nu ma ard de la foc.Stateam linga jaratec si simteam fierbinteala.Va rog mult sa-mi descifrati visul ,m-am trezit cu o frica.Multumesc anticipat.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-argint.jpg - element de context ce vizeaza modul in care te ocupi de problemele financiare; - atentionare de a nu depinde prea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Argint
interpretare-vise-inel.jpg - se apropie o casatorie; Mai multe inele de casatorie - de-ti vor aparea, in vis, mai multe inele de casatorie, e…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Inel
interpretare-vise-postas.jpg - vei trai o intamplare la care nu te asteptai; - relatiile tale sunt numeroase, dar tu nu prea esti multumit de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Postas
interpretare-vise-metal.jpg Brut - rigiditate, perseverenta, ambitie, rezistenta, fermitate, forta, tupeu, curaj, inflexibilitate, inadaptabiliate, caracter integru; Prelucrat sau obiecte din metal…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Metal

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri