Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

demoni

Interpretare vis: demoni

  Sandu panait adrian
  16-06-2009

am mai avut un astfel de vis dar ceva mai taziu dar de data aceasta era ceva schimbat la acest vis.

stiu ca eram cu mama pe strada si am facut eu sau mama doua baloane din apa., dar apa pe parcurs se facea neagra, din acele doua baloane iesea o bestie mare de 2m jumate, rosie cu aripi si scoteau fum pe nari. Cand am fazut acele doua baloane ca se unesc mi-am dat seama ce se v-a intampla dar am uitat din visul anterior ca dak incercam sa distrug acele 2 baloane se formau mai multe. Am intrat in acele 2 baloane si am facut injur de 10 perechi de baloane, adica 10 demoni. Am luat-o pe mama si am fugit cu ea. I-am explicat ca am mai luptat cu asa bestii dar nu 10 ci 2 maxim. Stiam ca am mai luptat cu inca 2 persoane si am incercat sa le caut dar nici urma de ele si uitasem si cum sa inving aceste bestii. Avea ceva asemanator cu producerea lor dar nu mai tin minte. Eu in vis cautam un creion si o guma de sters alba. Am gasit aceste doua obiecte si m-am dus intr-o scara ca sa imi amintesc cum era aceea vraja. Am plecat spre mama sa vad dak este bine dar in timp ce o cautam pe mama mi-am adus aminte ca imi trebuia si un chibrit. Am gasit-o pe mama am cumparat si un chibrit si tot nu mi-am adus aminte aceea vraja. Am plecat cu mama spre o persoana care a fost langa mine si in batalian trecuta cu aceste bestii. La ea in scara era un copil cu 2 aripi de demon un halat alb, stralucitor si o pancarda pe ele ce scria " fugiti sunt printre noi". Dupa ce a trecut acel copil de mine am urcat sus la etajul 2 sa o caut pe prietena mea Desi (din cate imi aduc aminte) dar nici urma de ea. Am plecat in cautarea altei persoane cu care am fost in lupta cu demoni dar ( nu tin minte numele) si pe drum am dat de o nunta si incercam sa trec de ei foarte repede dar nu am putut si am inceput sa trec printre ei sa ma ingramadesc sa ii trantesc pe jos si am facut cel mai mare scandal din aceea nunta toata lumea sa batea. Am ajuns in fata blocului unde ar fi locuit a 2-a persoana din cate tin minte avea un atelier de arhitectura si am incercat sa intru in bloc. Cand am ajuns in fata scarii m-am uitat in spate meu si mi-am fazut absolut toti prieteni care mi-au facut rau dar dupa ce am intors capul am vazut un domn (care semana la fatza cu cineva) care s-a uitat la mine timp de 5 secunde apoi m-am trezit.

Interpretare vis (2)

avatar

Mihai    •    24-12-2010

Acest vis iti demonstreaza ca exista demoni care ataca pe fiecare in parte si ca trebuie sa lupti.
Eu am avut urmatorul vis:

M-am trezit la 5 - 6 dimineata, era semi intuneric afara si apoi m-am culcat la loc dar fara sa adorm. In timp ce eram treaz am simtit in spatele meu o prezenta care apasa usor cu piciorul buretele canapelei si ma privea. Fata de aceasta prezenta am simtit o teroare si frica profunda si asteptam sa se intample ceva dar a disparut.

avatar

Khira    •    02-01-2011

Ca sa nu mai ai astfel de vise trebuie sa-ti infrangi frica, este foarte important ca atunci cand te duci la culcare sa spui o rugaciune sau/si sa ceri ca ingerul tau pazitor sa aiba grija de tine. Este important sa ai credinta ca cineva are grija de tine, asta iti va inlatura frica. Am avut mai multe vise in care simteam prezenta unor forte/entitati rele. Cel mai grav a fost cand in vis ma urmarea o entitate pe care nu o vedeam, dar care imi provoca frica, iar cand m-am trezit mi-am dat seama ca sunt paralizata din cap pana in picioare si ca cineva imi fura energia din zona gatului si simteam o prezenta la spatele meu, dupa mai multe secunde de spaima si de incercari de a ma misca, am reusit sa deschid ochii si sa ma misc, iar dupa ce mi-am revenit din soc m-am simtit linista fiindca am simtit ca acea entitate sau ce o fi fost plecase, nu-i mai simteam prezenta. Ala a fost punctul culminant in care am inceput sa incetez a ma mai lasa prada fricii, de atunci de fiecare data cand ma mai apuca frica incep sa ma rog pana dispare.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mama.jpg - inseamna bucurie; - mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mama
interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
interpretare-vise-san.jpg - toata lumea stie ca el este simbolul maternitatii, al blandetei si al sigurantei. Analistii vad in el o imagine a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ San
interpretare-vise-anestezie.jpg - acest termen face parte din campul SPITAL, dar se adauga si notiunea de suferinta, ideea ca cel care viseaza este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Anestezie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri