Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Foarte bulversata

Interpretare vis: Foarte bulversata

  rox
  23-12-2009

Buna ziua,

In primul rand tin sa va spun ca astfel de vise eu nu prea am,insa si cand le am....

Sa va spun ce am visat azi noapte : eram intr-o camera rotunda si cu o masa rotunda in mijloc si cu inca cateva persoane(nu m-am uitat prea bn la ele) si bunica mea (care traieste) pe undeva pe langa mine.(eu eram imbracata intr-o rochie neagra lunga si cu un pic de albastru,o rochie pe care o am si in realitate si o purtam la concursurile de dans sportiv)
la un moment dat se aud impuscaturi si intr-un fel parca detasata de corpul meu aud ca eu sunt singura care a murit, si ma vad dintr-o parte a camerei (repet din afara corpului meu) ca sunt pe podea,dar nu imi vedeam fata (ea fiind intoarsa spre partea opusa de unde stateam eu) si sange in jurul taliei si soldurilor.
Bunica-mea nu a plans ,nu nimic,a aparut si tatal meu la un moment dat,nici el nu plangea si ca trebuie sa ma inmormanteze...culmea in aceeasi zi,ultima imagine dinpartea aceasta din vis era parca cu mine in sicriu dar de la departare,si nu mi-am vazut nici acolo fata,si in afara de tata si bunica nu era nimeni cunoscut acolo si nimeni nu plangea,ba din contra o luau ca pe ceva normal, si regretul unei bune prietene ca de ce nu a stiut si ea ca sa vina si a zis ca peste 3 zile trebuia sa fie inmormantarea.
Visul se muta brusc intr-un sat de vacanta,unde eu cautam un loc de cazare si nu eram multumita de nimic,si tot mergeam si ajung pe un vas de croaziera unde totul era alb, ma cazez si culmea si predau lectiii de dans.
Acolo ,au mai venit 2 barbati care pareau interesati de mn si fiecare incerca sa imi faca ochi dulci.Eu urc niste scari ,nuanta ramane tot alb,si unul dintre ei ,la cativa pasi distanta ma urmeaza....cam aici s-a terminat...
Imi puteti spune ceam ce nseamna,mai ales prima parte,ma ingrijoreaza teribil...?

Va multumesc

Interpretare vis (1)

avatar

venus    •    23-12-2009

In primul rand ,eu stiam ca este f greu sa te visezi din afara corpului tau,asta necesita un nivel avansat al constiintei si te ajuta sa-ti privesti viata obiectiv si cu un anumit detasament.Cred ca visul arata o schimbare in viata ta,moartea nu inseamna moarte ,ci tranformare iar faptul ca pleci pe un vapor unde totul este alb arata o veste,o intamplare,poate motivul pentru care este necesar ca tu sa te schimbi,atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.Daca rudele si prietenii nu plang poate sa insemne ca schimbarea este pozitiva sau poate trecuta cu vederea,iar faptul ca esti in rochia de dans arata ca se leaga de ceva important din viata ta,acolo unde tu ai investit multe emotii si unde ai putut culege roadele muncii tale.
De asemenea s epoate lega de persoanele importante din viata ta,prin aceasta schimbare poti face o selectie a oamenilor care te inconjoara si te apreciaza si a acelora care nu te mint pentru a-ti intra in gratii.
Daca visezi rar,e posibil ca visul sa aibao semnificatie aparte pentru tine,incearca sa analizezi mai atent intamplarile din ultima vreme din viata ta sau o schimbare de lunga durata cae se finalizeaza acum.
cu drag,venus

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-bunici-bunica-bunic.jpg Sfaturi primte de la rude. Probleme legate de mosteniri, legaturi de familie, legaturi cu originile (tara, oras, sat); - bunicii reprezintă…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bunici (bunica, bunic)
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-scut.jpg - e semn de fericire, de bucurie fara nici o explicatie, fara motiv; - beneficiezi de o imunitate in viata de zi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scut
interpretare-vise-rochie.jpg - visul in care apare o rochie prevesteste noroc, nu numai in dragoste, ci si in activitatea de zi cu zi.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rochie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri