Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Justin Bieber :-)

Interpretare vis: Justin Bieber :-)

  Karla
  20-03-2011

Am visat ca eram cu prietena mea cea mai buna si cu un vecin de-al meu,care nu era cu noi in scoala,intr-un complex de magazine,undeva prin Timisoara.Complexul avea 4 etaje.Noi am mers la primul etaj si am gasit acolo un spa.Vecinul meu ne-a propus sa mergem la spa,dar noi nu am vrut,asa ca a mers singur.Prietena mea a spus ca trebuie sa mearga la toaleta,iar eu i-am spus ca toaleta este la etajul 4.Ea a plecat iar eu am stat in mijlocul complexului.Toata lumea se misca prea repede,am crezut ca ametesc.Am zis sa merg sa vad ce e cu prietena mea,statea de mult timp la toaleta.Am urcat la etajul 4,si mergeam pe langa magazine.Pe partea dreapta erau doar oglinzi,initial am incercat sa le ignor,dar m-am oprit la o oglinda pentru a-mi aranja parul.In timp ce ma uitam in oglinda il vad pe Justin Bieber cum trece pe langa mine si se uita in oglinda,dar nu la reflexia proprie,ci la reflexia mea si mi-a facut cu ochiul.Eu m-am intors repede spre el,dar era deja langa scari.L-am strigat,am fugit dupa el,dar nu se intorcea si nici nu ma apropiam de el.Am fugit pana la etajul 2,unde,culmea,m-am intalnit cu prietena mea.Am intrebat-o:rn\"Daca iti spun ca m-am intalnit cu cineva,ma crezi?\'rn\"Da.\"spune ea.rn\"M-am intalnit cu Justin Bieber.\"zic eu.rn\"Nu te cred.\"se mira ea.rnNe-am uitat in jur,si l-am zarit langa un magazin.Cand a vazut ca ne uitam la el a plecat catre scari.Noi am fugit la el,dar doar pana cand prietena mea a spus sa nu fugim ca niste fane disperate,deoarece s-ar speria.Asa am mers noi linistite pana la etajul 1 cand il vedem la un magazin de perdele,unde el intra.Intram si noi,parand neinteresate,si cand intram,spune:rn\"Hey.You are both very beautiful.\"rnNoi ramanem uimite,dupa care el adauga:rn\"Let\'s take a seat.\"rnNe-am asezat la masa care avea perdele albe pe ea.Prietena mea s-a asezat langa mine in partea stanga,eu m-am asezat in colt,iar Justin langa mine in partea dreapta.Vorbim noi trei,timp in care Justin se uita incontinuu la mine.La un moment dat ma ia de mana si imi zambeste.Ii zambesc si eu.rnTotul era frumos,pana cand pe usa a aparut...surpriza!Profesorul meu de istorie.Ce cauta el acolo,nu stiu.A venit la noi si ne-a salutat.L-am salutat si noi si i l-am prezentat pe Justin.El zice repede ca stie cine este.Apoi ne spune ca ne va da test din toata materia doar pentru ca ne-am intalnit acolo.Si...ca ii va da test si lui Justin sa vada ce stie.rnrnIar apoi m-am trezit :-)

Interpretare vis (1)

avatar

Babiuc Maria    •    03-01-2018

L-am întâlnit pe Justin Bieber la mare și l-am chemat la două prietene de ale mele .ajuns acolo a cantat muzica preferata a prietenei mele .Eu și Justin Bieber făceam semnele iubiri(ne legam baloane de degetul mic etc.).Mă dusesem sa iau ceva iar când vin înapoi îl văd pe Justin Bieber cu o fata pe nume Denisa m-am supărat și m-am pornit spre casă Justin Bieber mă prinde de mână ✋ și îmi explică ca nu a fost nimic între ei apoi mă invită la o cafea . După un timp ne-am dus la el acasă și mă așteptase .......o surpriza erau petale pe pat lumânări în jurul patului ,becul stins și muzică romantică.După o noapte buna de dragoste (sex) , dimineață fugisem și îl lăsasem dormind . M-am dus la liceu acolo mă întâlnisem cu fata aia pe nume Denisa și prietenul cel mai bun al ei Matei (care o iubea) apoi venise Justin Bieber și se îndrăgostește de amândouă nu știa pe cine sa aleagă.dupa o secunda m-am dus la doctor pentru că mă simțeam rău și doctorul mi-a spus că sunt însărcinată........ Aflase și Justin Bieber la un moment dat.Cand copilul se născuse am angajat un babysitter care să aibă grijă de el.Mersem la liceu acolo mă întreabă (Justin Bieber)ce face copilul și dacă este bine.Dupa câteva minute ma dus la restaurant.....iar apoi mă dusese acasă la el și să întâmplat iarăși nebunia .A doua zi aflasem iarăși că sunt însărcinată..m-am speriat..... aflase și el.iar când născusem aveam gemeni eram fericita într-un fel....se făcuse seară el îmi organizase o surpriza ne-am dus la un park și dintr-odată ne-am sărutat se aprinse luminile și era tot cartierul acolo fugisem plângând..😭😭si mă trântisem de proasta aia de Denisa și îmi spuse :
-de ce plângi?ori te-a părăsit iubitul?
A venit Justin Bieber și mi-a explicat ma dus la restaurant și mă luat grețurile eram însărcinată dar când ieșisem Denisa mă împinse de pe scări și pierdusem copilul....apoi m-am trezit:)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-mobila.jpg - vis, in general, bun; Frumoasa - o mobila frumoasa prevesteste niste inlesniri pentru cel care viseaza; Cumparand - se spune ca e…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mobila
interpretare-vise-tabla.jpg - visul iti spune ca nu trebuie sa te increzi prea mult in prietenii pe care-i ai, unii dintre ei fiind…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tabla

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri