Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Musulmani, cocă, un om nebun

Interpretare vis: Musulmani, cocă, un om nebun

  Ella
  14-02-2015

Am avut un vis aseară foarte ciudat. Ideea este ca acest vis a avut mai multe întâmplări care se bat cap in cap. Dupa cum vedeți si in titlu, nu exista nicio legătura intre musulmani, cocă de pâine sau un om nebun.
Visul meu începe brusc (cel puțin asa imi amintesc eu). Ma aflam acasa cu mama mea, cand deodată apar doi musulmani îmbrăcați in veșmintele lor specifice, de culoare albă, lăsând la vedere doar ochii. Aceștia trec pe lângă noi (eu si mama) si apoi ies pe usa de la intrare ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă in urma lor au lasat prin toata casa urme de cocă moale de pâine care se scurgeau in șiroaiele peste toata mobila.
Dupa acest incident (aparent nici eu si nici mama mea nu am luat in seama acel dezastru lasat de cei doi), mama iese din casa si se oprește in holul blocului. Fără sa imi dau seama, nu stiu de unde apare un om bizar. Acesta avea o piatra in mana, iar la scurt timp, fără ca acesta sa scoată vreo vorba, arunca piatra cu toata puterea in fruntea mamei. Speriata, ma pun in fata ei ca sa o apar, apasand disperata pe fruntea lovită ca sa opresc sângerarea pentru a o salva. Cand o vad ca nu se mai mișcă si fata ii este schimonosita încep sa plâng, iar la scurt timp ma trezesc.
Aveți idee ce poate sa însemne acest vis bizar? Știu ca nu are nicio logica, dar sunt curioasa sa aflu daca este doar rodul imaginației mele sau chiar este un semn la mijloc.
Mulțumesc pentru ajutor!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-san.jpg - toata lumea stie ca el este simbolul maternitatii, al blandetei si al sigurantei. Analistii vad in el o imagine a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ San
interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-mama.jpg - inseamna bucurie; - mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mama

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri