Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

o forta malefica

Interpretare vis: o forta malefica

  monica
  19-02-2011

mi se intampla mereu sa atipesc jumatate de ora,o ora pe la ora 22-23(eu de obicei nu dorm noaptea pt ca asa m-am obisnuit).visez mereu o forta malefica, care vrea sa ma sufoce sa imi faca rau.nu stiu daca intr-adevar reusesc sa ma trezesc dar nu pot sa ma misc sau sa strig, sau daca asta cred eu si de fapt in vis ma trezesc dar in realitate nu.in vis sau realitate nu stiu ,cert e ca devin constienta, zic tatal nostru, il chem pe Dumnezeu,ca sa reusesc sa ma trezesc.intr-un fel sunt constienta ca dorm dar nu ma pot trezi iar totul pare atat de real.intr-un final reusesc sa ma trezesc sa ma misc si sa ma dau jos din pat dar ma doare capul f tare de la efortul pe care il fac in vis sa pot spune rugaciuni(nici cruce nu pot face abia pot sa-mi misc mana putin,in vis banuiesc ,ca apoi cand ma trezesc de-a binelea e totul ok)ultima oara acea forta a incercat sa ma sufoce cu perne punandumi-le pe cap si m-am trezit si cu durere de cap si la urechea dreapta de la pernele apasate pe ea. acea forta o simt si nu o vad pentru ca daca dorm pe spate o simt la capul meu,daca dorm pe parte stanga e in spatele meu si tot asa.eu neputand sa ma misc nici un pic nu pot intoarce nici capul. e groaznic totul sper ca a-ti inteles ceva,e f greu de explicat

Interpretare vis (13)

avatar

eva    •    08-12-2011

hey,trebuie sa iau legatura cu tine neaparat. add me please! ramai_cumine

avatar

Alexandru    •    30-01-2012

Buna Monica,ma numesc Alexandru sunt din Bucuresti,am citit ce ai scris tu mai sus in legatura cu visul ala.Am si eu acelasi vis,visez ca deodata in camera simt o prezenta malefica impunatoare care se napusteste asupra mea si...nu stiu ce vrea sa faca.Este o senzatie foarte neplacuta simt ca as fi intr-un balon si ca sunt vulnerabil ca ma dezintegrez daca ma atinge si un fulg.Simt cum incepe inima sa o i-a la trap,sangele cum curge prin vene din ce in ce mai tare,ma infierbant si incep sa am senzatii ciudate.Incepe sa imi tremure limba in gura incercand sa imi fac semnul Sfintei Cruci cu limba,tin sa precizez ca ma trezesc din visul asta oribil dar nu am control nici asupra membrelor nici asupra vocii nimic nimic.Incep sa spun rugaciunea Tatal Nostru si incepe sa ma lase in pace sa isi retraga forta de pe trupul meu ,si evident imi fac cruce cu limba nu cu mana.Nu stiu ce poate fi asta sunt din ce in ce mai speriat,ma gandesc ca ar putea fi un suflet care incearca sa imi transmita ceva sau vrea sa imi faca rau nu stiu.Imi e frica sa vorbesc si cu un preot poate ma crede nebun sau eu stiu ce posedat Doamne fereste!.Da-mi un raspuns te rog poate o adresa de mail sa vorbim daca vrei.Toate bune si vise frumoase.!

avatar

georgiana    •    28-03-2012

Buna!si eu am cosmaruri asemanatoare si din ce in ce mai intense.am cautat pe internet de multe ori dar nu gasesc o explicatie a acestor vise.visez ca e la fereastra casei mele se uota la mine,ma asteapta,visez ca ma.chinuie,tipa la mine si mi vorbeste in limbi necunoscute,visez pe diavol ca ma tine in brate si mi spune ca mie nu mi face nimic si eu ii spun in.visele mele sa plece ca m am saturat sa ma chinuie si ca ma teezesc obosita si el pleaca.mai visez ca sunt posedata si ies voci din mine,ma uit in oglinda si am fata desfigurata si niciodata nu pot spune tatal nostru sau vreo alta rugaciune.e foarte ciudat am visele astea cam de 3 ani aproape noapte de noapte.nu mai stiu ce sa cred nici eu.la inceput nu le am dat importanta dar incep sa ma preocup pt ca nu e normal sa visezi asa ceva.eu gandesc ca visele sunt influentate de viata ce o traim dar eu nu am inclinatii satanice,nu sunt o persoana rea,nu apelez la.vrajitoare sau prostii de genul asta.daca stie cineva cate ceva despre asta astept sa ma contacteze georgiana_stefan88

avatar

paul    •    05-05-2012

buna,am citit si eu mesajele voaste tocmai ptc am cauat acest subiect. si mie mi se intampla cv. asemanator voua: in timp ce dorm simt o fortza fff puternica,simt cum vine si se asaza de obicei in spatele meu, mie mi se intampla asta de ff mult timp, de 14-15 ani, nu ma mai sperie de mult, si mi s-a intamplat de atatea ori in cat ama avut exeprientze cand am simtit ca vine inainte sa ma cuprinda acea fortza si ma prins de cateva ori cu ochii deschisi. vedeam tot ce era in casa in directia ochilor mei ptc. cum a-ti sp si voi nu ma pot misca nici decum, singurul lucu care-l pot misca e doar limba si mintea. nu ma elibereaza acea fortza dupa ce ma rog, ori imi fac cruce...trebuia sa ma rog mai mult s-au sa devin mai constient. am incercat tot felul de experientza,,,,sa aflu, sa scap.NICI UN REZULTATrn-uneori acea fortza e mai violenta,mi s-a intamplat sa am impresia ca vad anumite lucruri ciudate si sa cred ca sunt constient dar cand m-am tezit mi-am dat seama ca a fost o iluzie,dar de multe ori sunt constient .fizic nu se intampla nimic ciudat dar senzatia aceia.....rn-inca cv. la mn vine,ma trezesc,adorm si vine iar....dak sunt cu sotia in pat si ma ia in brate, nu mai vine.rn-as putea spune ca uneori vine cu ganduri bune,uneori cu ganduri rele.....bn nu va ganditi ca la mn e bn venita...fereasca sfantu; am avut experientza cand mi sa parut ca vrea sa-mi transmita cv.rnacea fortza eu o simt ca pe un spirit...pare a fi cv. fluid,...extrem de puternic care pune stapanire pe mn.rnrnrnrnnu stiu ce sa cred ca este...nu stiu unde sa merg sa aflu, nu vb aproape cu nimeni despre acest lucru ptc. in primul rand e greu de explica, apoi nu stiu cati m-ar intelege si CE AR INTELEGE.rn-cred in dumnezeu,la biserica merg cam rar in ultima vreme dar in perioada cand mergeam mai des mi se si intampla mai des.oricum nu asta e motivul pt care fregventez biserica mai rar.rnPS. are cnv. vre-o explicatie? daca o gaseste cnv. poate ne sp. si noua.cate cv despre acest fenomen ciudat.rnsa auzim numai bn.

avatar

paul    •    06-05-2012

GEORGIANA: cand ti se intampla incearca sa nu te sperii ,incearca sa fii relaxata(st. ca e greu) incearca sa-ti aduni mintea si nu opune fortza,propuneti dinainte sa adormi ca atunci cand vei fi vizitata de fortza aceia sa fii constienta,sa-ti aduci amnite ca treb sa nu te sperii si ca treb sa fii oarecum relaxata. incearca sa te rogi si fa-ti gruce cu limba eu am incercat sa tramsmit ca nu mie- frica si s-a schimbat situatia, ma chinuit, auzeam voci cum ai sp si tu sunte, m-am speriat f tare atunci.\\r\\n nu stiu exact cum se manifesta la tn. se pare ca se manifasta diferit in fc de om dar cred ca toti care am postat aici avem un dusman comun. \\r\\n -succes !

avatar

Cristina    •    10-07-2012

Buna,din pacate ma numar si eu printre cei care au avut aceasta experienta.La fel si eu eram mereu intepenita si se intampla mereu dupa miezul noptii.Mie chiar imi spunea sa nu ma mai lupt sa misc,caci si asa nu o sa reusesc.Dormeam cu iconita sub cap,insa degeaba.Acelasi lucru se intampla si fratelui si prietenei mele.Dupa cativa ani a disparut,insa aparea de fiecare data cand dormeam complet descoperita.Acum dorm si vara acoperita,macar partial,de frica sa nu mai vina.Se pare ca sunt mai multi celor caruia li s-a intamplat asa ceva.Imi pare rau ca nu apare nimeni pe aici care sa scrie totusi ce semnificatie are?

avatar

georgescu nicolae    •    10-07-2012

buna....vreau sa va spun ce ceea ce am citit la voi i-mi da fiori.....am 38 de ani si i-mi amintesc ca o perioada lunga de timp intre(21 si 26 de ani)visam frecvent ceva asemanator dar de fiecare data visul era identic....totul se intimpla dupa miezul noptii si nu puteam sa-mi dau seama daca eram treaz sau dormeam(probabil visam ca ma trezesc.....visam o putere malefica(o simteam pentru ca nu puteam sa-mi aduc aminte niciodata chipul ei),care statea in balcon si se uita prin sticla de la usa la mine(bolborosea cuvinte pe care nu le intelegeam),ma lua o stare de ,,paralizie,,si singurele lucruri pe care le puteam face erau sa ma rog in gasnd si sa-mi fac SFANTA CRUCE cu limba...ma trezeam,,distrus,,rugandu-ma si facandu-mi SFANTA CRUCE la infinit.....se pare ca nu este o ,,isterie,,de grup....e ceva cat se poate de REAL.

avatar

Andrei    •    22-11-2012

Salut si mie mi s-a intamplat asta, ce este ciudat este ca la un moment dat m-am trezit si mi-am dat seama ca sunt in pat in camera si am deschis ochii, si in continuare nu ma puteam misca dar simteam pe cineva in spatele meu care a inceput sa se miste de la cap spre picioare si simteam patul cum se lasa. Intentia mea a fost de a prinde acel \"ceva\"... (in dreptul patului eu am o oglinda) si asteptam sa ajunga in dreptul oglinzii ca sa il vad, dupa ce am vazu ca apare nimic desi simt cum in continuare merge am vrut sa ii dau un picior ca sa nu il las sa treaca, dar inca nu ma puteam misca, abia dupa ce a trecut peste picioarele mele am putut sa ma misc... si ca totul sa fie si mai frumos la cateva secunde dupa ce m-am ridic am inceput sa aud pasi in iarba afara si cainii care au inceput sa latre dupa ceva... si curiozitatea ma facut sa ma uit si totusi nu era nimic. Apoi urmatoarele seri am visa un fel de demon de care fugeam, doar ca la un moment dat ma saturasem sa fug de el si m-am intors sa il infrunt si m-a apucat si a inceput sa ma invarta iar apoi m-am trezit, dar dupa acea seara nu am mai avut vise de astea, uneori mai visez o prezenta melfica care pastreaza distanta si asteapta dar doar atat. A fost ciudat, oricum m-am documentat si pare a fi un demon Succubus care se spune ca ar paraliza persoana prin seducere in timpul visului de asemeni este si versiunea Incubus care e un demon ce seduce femeile in vise pentru a avea copii cu ele, in trecut sccubus seducea calugarii pentru a intretine acte sexuale cu ei in vise si uneori chiar ii si omora daca acestia aveau o vointa foarte puternica si rezistau seductiei. Am fost si la preot si s-a abtinut la a dat un raspuns la visul meu. Oricum daca ai credinta nu te poate atinge nimic, deseori suntem pusi la incercari iar daca ne e frica si cedam vom pierde. Faptul ca insista si mereu visam acelasi lucru inseamna ca suntem valorosi pentru orice ar fi acest \"lucru\" si vrea neaparat sa ne aiba! Trebuie sa ramane drepti si sa nu ne lasam condusi de frica. Si sa nu lipseasca din viata noastra prezenta Divina! O zi buna tuturor si numai bine! Domnul sa fie cu voi!

avatar

Ana    •    13-02-2013

Buna.Ma numesc Ana.Acum doi ani am avut un vis care ma marcat. Am visat diavolul. Eram intr-o incapere impreuna cu mai multi oameni si unul dintre ei ii era frica de o prezenta malefica ce era in incapere. Eu ii spuneam sa stea linistit si dupa am simtit cum cineva ma strangea in brate atat de tare incat nu mai aveam aer si vroia sa intre in mine.Ce este cel mai ciudat ca toata durerea o simteam in realitate.Eram constienta ca visez dar nu puteam sa ma trezesc. Fratele meu s-a chinuit sa ma trezeasca timp de 15 minute.Ce inseamna asta? As dori si eu un raspuns.

avatar

catalin    •    09-12-2015

Ma copii! Ceea ce traiti voi se numeste "sleep paralysis" si are o explicatie cat se poate de stiintifica! Sfantul google va va ajuta sa vedeti si ce inseamna si care e cauza si prin urmare si care este solutia! N.o mai dati in stiinte oculte si cel mai important: aveti incredere in voi si.n puterea mintii voastre! Sa nu va fie frica de propria imaginatie! Nu exagerez , am trecut prin asta si mi.am rezolvat problema doar cand mi.am constientizat situatia! Succes!

avatar

Cel rau    •    15-07-2020

Buna am 23 de ani si de ceva timp simnt o prezenta malefice in jurul meu ma face sa tresar noaptea si cand vreau sa ma trezesc pur si simplu nu pot nu ma lasa sa deschid ochi de multe ori ma forțez sa deschid ochi chiar de cateva ori am si tipat cand am reusit sa scap de spiritul acela dar ceva ma îngrijorat mai tare este ca am semne pe corp ca si cum as fost zgâriat si odata mam trezit la usa de la balcon mai aveam puti si sarea de la etajul 6 al blocului cand mam trezit de odata am auzit ca bătea cineva la usa si încerca sa intre cu forța dupa aia mia spus ca ma auzit cum țipam mam panicat cand mam trezit in balcon de atunci dorm cu Ușile închise am încercat sa imi mut direcția corpului si am facut in asa fel sa nu mai dorm un acea parte de loc si pur si simplu a dispărut nu am mai avut cosmaruri si ma treceam normal ma intreb si acum ce a fost acele scene va rog daca stie cineva concret lăsați un comentariu multumesc

avatar

Valenti    •    18-09-2021

Si eu visez la fel noapte cum demoni ma vor mort sau chiar încearcă un pact cu mine,
Sunt treaz.doar în vis,
În realitate sunt aproape mort
De-abia reușesc sa ma.trezaesc
Ultima data aproape ma trezit și îmi mai bătea înima
Dar multimita lui Dumnezeu ma trezit,
Ma poate ajuta cineva cu niște sfaturi
Va rog,

Am fost și la biserica am vorbit și cu preotul
Dar tot continua nu se mai opresc .

avatar

Alina    •    07-04-2023

Bună... De ceva timp visez și eu un spirit malefic care mă sperie foarte tare....îmi e teamă că Intr-o zi nu o să mă mai trezesc...prima oară când am visat a fost acum doi ani, eram in sufragerie în vis și apoi o forță a venit și m-a ridicat în sus...apoi eu m-am zbătut și încercăm să mă trezesc și m-a aruncat spre cameră și atunci m-am trezit...am mai visat de atunci de multe ori dar nu zilnic... Spre exemplu voiam să mă uit pe geam in alt vis spre cer și a venit iar de la spate și m-a ridicat...și în acel moment m-am trezit...și după câteva minute am incercat să închid ochii și să mă culc la loc și după aceea nici nu adormisem bine că eram in starea aceea de somnolență, dar am auzit un sunet ciudat și văzut o fata neagră foarte aproape de mine...și a părut atât de real...alta dată am mai visat că era lângă mine dar invizibila...și nu îmi făcea nimic....sunt momente în vise când realizez că e vis și tip ca sa mă trezesc... mă trezesc țipând... Îmi e teamă să adorm
.. mă puteți ajuta?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tanc.jpg - capacitatea ta de a depasi atacurile celorlalti, forta de a-ti invinge inamicii; primesti informatii despre capacitatea ta de invingator in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tanc
interpretare-vise-vreascuri.jpg - aspecte fragile sau sensibile in planurile tale, s-au infiltrat erori care vor avea urmari neprevazute, analizeaza totul cu atentie, pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Vreascuri
interpretare-vise-mainarii.jpg Mecanisme - daca te intereseaza masinariile si visezi asa ceva, semnul e bun, vei avea niste reusite, cu toate ca va…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mașinării
interpretare-vise-urs.jpg - cineva barfeste si nici macar nu este atat de inteligent si de priceput precum se crede; nu trebuie sa-ti faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Urs

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri