Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Diavolul in vis

Interpretare vis: Diavolul in vis

  Ana
  13-02-2013

Buna.Ma numesc Ana.Acum doi ani am avut un vis care ma marcat. L-am visat pe diavolul. Eram intr-o incapere impreuna cu mai multi oameni si unul dintre ei ii era frica de o prezenta malefica ce era in incapere. Eu ii spuneam sa stea linistit ca nu ne este frica de diavol si dupa am simtit cum cineva ma strangea in brate atat de tare incat nu mai aveam aer si vroia sa intre in mine.Ce este cel mai ciudat ca toata durerea o simteam in realitate.Eram constienta ca visez dar nu puteam sa ma trezesc. Fratele meu s-a chinuit sa ma trezeasca timp de 15 minute.Ce inseamna asta? As dori si eu un raspuns.

Interpretare vis (2)

avatar

Lori    •    14-02-2013

Daca sunteti atacat de un diavol, in realitate inseamna ca nu va puteti stapani intr-o anumita situatie. Visul se refera la diferite pericole din exterior sau chiar din interiorul tau. Acea parte negativa a ta care îti împiedica evolutia sau te impiedica sa abordezi cum ar fi normal o situatie in anumite momente.

avatar

marius    •    21-02-2013

Daca interpretarea viselor se adevareste, atunci cel mai bine este sa chemi numele lui Isus pentru eliberare, visul este doar o avertizare insa poti schimba situatia. Ti-o spun din experienta, asa am fost si eu eliberat.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-cadere.jpg - e semn rau, inseamna intristare, ingrijorare; - caderea din vis poate insemna cadere, prabusire, insucces, ratare si in viata de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cadere
interpretare-vise-bondar.jpg - cum visului ii place sa se joaca cu cuvintele, el ar putea sa va arate o insecta mare care…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bondar
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-vale.jpg - ea permite trecerea intre doi munti. Asadar, valea evoca ideea de tranzitie intre doua perioade de viata. De cealalta parte…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Vale

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri