Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Padure

Interpretare vis: Padure

  Radu Marin
  16-12-2009

Pai visul incepe cam asa.Eram undeva in cealalta parte de oras si am vrut sa iau autobuzul sa vin acasa,numai ca m-am suit in cel gresit...la jum drumului am coborat jos si am zis ca o iau eu pe o scurtatura ca sa ajung acasa.Numai ca dintr-o data ma aflam pe un camp mare si mergeam pe o carare.De la un timp campul acesta a devenit un deal din ce in ce mai abprut pe care eu il coboram.Mai era ceva lume pe deal dar nu cunosteam pe nimeni,oricum eu imi continuam drumul.De la un timp ajunsesem eu la poalele dealului,cand deodata aud paraituri...ca si cum niste copaci s-ar rupe.Ma uit in spate si vad cum niste brazi mai mici din varful dealului incep sa se rupa si sa cada.Apoi si copacii mai mari au inceput sa cada si toti se indreptau spre mine...dar in calea lor nenoroceau alti oameni care incercau sa scape de copaci.Intrun sfarsit mi-am gasit eu un loc intre 3 4 copaci care am vazut ca nu cad si stateam acolo la adapost.Dupa ce a cazut toata padurea mi-am continuat drumul....dar simteam asa un fel de panica si disperare( nu stiu cum sa descriu sentimentul).Pana la urma am gasit un mic bordei...in care erau ascunsi cativa membri din familia mea...unchi matusi bunici(fara parinti).O parte din ei sunt morti desi in vis erau vii.Oricum am ramas si eu acolo ascuns si priveam pe un gemulet mic ce se intampla afara.Afara erau niste soldati care luau prizonieri pe toti cei care intamplator se aflau pe acel deal.O parte din oameni erau executati.
De aici incolo nu prea imi mai amintesc ce s-a mai intamplat dar stiu ca la un moment dat un general batran incerca sa intre in bordei sa ne omoare pe toti...dar stiu ca la un moment dat a renuntat la idee si a plecat.
Ciudat vis am mai avut si nici nu stiu ce sa cred!
Ceva pareri?

Interpretare vis (1)

avatar

MissShala    •    27-12-2009

Am visat ca era foarte rece afara,noapte...si am intrat intr-o foarte intunecata padure,cu copaci inalti...pe jos era apa,putin inghetata parca. Cum mergeam...deodata am calcat pe ceva moale. Era un caine. Am mai mers putin,si iar mi se intampla acelasi lucru. Cand am ridicat capul am observat ca pe o mare portiune de pamant se aflau zeci de CAINI NEGRI...unii maraiau,altii "plangeau", pe cativa i-am mangaiat,si nu stiu cum am scos din buzunar paine si le-am dat catorva sa manance. In momentul in care am vrut sa ajung la un caine [tot negru] sa ii dau sa manance,el apopiindu-se de mine cu o privire ciudata, s-a spart gheata si m-am urcat pe un lemn. FINISH!
Ce ar putea inseamna asta?
Imi poate explica cineva?:o3
Thanks:X

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-jale.jpg - e semn rau, vei avea suparari, dar e si bine, caci nu vor lasa urme mari; Conform explicatiilor moderne - de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Jale
interpretare-vise-codru.jpg Des - vei fi inconjurat de oameni multi; De stejar sau gorun - vei scapa dintr-un necaz; - printre copaci puternici, intotdeauna…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Codru
interpretare-vise-revolutie.jpg - dupa cum spunea Guy Beart, revolutia este o mare harababura. In viata, ca si in inconstient. Toti se revolta, toti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Revolutie
interpretare-vise-mare-ocean.jpg - prevestire a unui venit; - din bogatia marii si a lumii, o farama ti se va cuveni si tie; - se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mare, ocean

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Padure

  • avatar
    padure
    maria   |   13-11-2008
  • avatar
    padure
    maria   |   13-11-2008
  • avatar
    padure
    alexandra   |   11-03-2009
  • avatar
    padure
    denisa   |   19-03-2010
  • avatar
    padure
    claudya   |   13-06-2009
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri