Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

preotul

Interpretare vis: preotul

  petronela
  10-01-2009

am visat un preot care avea un picior fara laba si era ajutat de inca 2 calugari sa se deplaseze ,cand a ajuns in dreptul meu m-a luat de gat si a zis sa-l ajut sa se intoarca inapoi ca a uitat ceva ,l-am ajutat ,apoi s-a intors inapoi la incapere si a inceput sa citeasca dintr-o carte . Am ajuns si noi in dreptul lui, ptr ca era rand in fata noastra , si sotul meu a intrat primul apoi mi-a zis sa intru si eu ca sa ne citeasca la amandoi . preotul era imbracat in haine albe .

Interpretare vis (7)

avatar

Ionela    •    19-06-2009

Am visat 4 preoti si foarte multe carti de rugaciuni pe care le asezam in biblioteca , proetii (erau imbracati in haine negre )erau in nr de 4 , dar unul din ei care era foarte in varsta in jur de vreo 70 de ani cu o barba alba scurta ma ameninta pe mine si pe inca 2 pers din vis cu un pistol, pe care la un moment dat mi la dat mie si tot imi zicea sa invat cum se foloseste eu plangeam si tremuram foarte tare. La un moment dat dup[a terminarea asezarii cartilor am instalat niste becuri dupa care a pornit o furtutna extrem de mare eu inchideam geamurile si usile si ele se deschideau .

avatar

Maria    •    20-08-2009

Am visat q eram intr`un liceu sportiv iar copii care faceau sport erau insotiti de foarte multi preoti din toate tarile..cantau cantece bisericesti si am vazut si un preot in alb..nu a fost un vis asa de minunat ..pana la urma parca un preot a murit..ce inseamna?

avatar

Corina    •    03-01-2010

Am visat ca vorbeam cu un preot,dar nu eram in biserica si il intrebam la ce ora ajune la miine cu boboteaza,iar in timp ce vorbea cu mine se barberea si din spatele lui mai aparu un preot! ce inseamna??? Multumesc

avatar

MARES    •    04-01-2010

dupa parerea mea acest vis semnifica faptul ca o anumita intimplare(un ajutor dat cuiva) o sa aibe un impact asupra vietii tale in sensul creditei, o sa descoperi latura spirituala a vietii,dar numai dupa ce vei face acel gest de a ajuta pe acel cineva care iti va solicita ajutorul.

avatar

marius    •    15-01-2010

Am visat că fugeam cu încă 2 necunoscuți de niște soldați, printr-o pădure, am găsit un preot bătrân care stătea pe ceva, probabil o buturugă, mare în grad, care ne-a zis că doar hirotonindu-ne putem scăpa de soldați. Ne-a hirotonisit, a scos din spatele lu de undeva hainele preoțești pe care le poartă și preoții la slujbă, după care noi am urcat o râpă și preotul bătrân a dispărut în urma noastră. Apoi până la urmă ne-a găsit un soldat și pe mine ma dus într-un sat ce era pe o o râpă, și am intrat în casa unei bătrâne.

avatar

cristina    •    07-02-2011

eu am visat un preot care era intr o masina mortuala dus spre biserica.preotul a deschis ochii si s a ridicat din cosciug,a coborat din masina si a inceput sa fuga pt k era urmarit de ambulante.dar acel preot ma vedeam a fi eu in vis.ce inseamna imi puteti spune?k sincer eu m am trezit speriata de la acel vis

avatar

roxana    •    11-02-2012

am vista un preot care imi spunea sa zic tatal nostru de multe ori in fiecare .i-am zis ca eu zic tatal nostru dar mi-a zis ca nu e suficient ,ca trebuie sa zic de mai multe ori.ce o fi insemnand?rn???????

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rest.jpg - este legat de efectele unora din actiunile tale trecute, repercusiuni ale trecutului ce mai afecteaza inca prezentul; - primesti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rest
interpretare-vise-cocos.jpg - vei primi o veste buna; - intotdeauna cocosul a fost cel mai de incredere vestitor; pe nebanuite caci el afla,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cocos
interpretare-vise-rac.jpg - indoiala, rezerve, dai inapoi in fata unor actiuni, teama, lasitate, renuntare; - iti va merge prost, mai ales daca racul se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rac
interpretare-vise-avocat.jpg - aparitia in vis a acestui personaj care joaca un rol esential in procese si tribunale denota faptul ca va zbateti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Avocat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri