Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sami vad casuta pusa la punct

Interpretare vis: sami vad casuta pusa la punct

  ratis radu
  21-12-2014

Buna de cinci ani incoace tot strang pe banuti ca sami pot lua cateao caramida sau o scandura si inca nam reusit sami renovez casuta castig putin si nu rehusesc ca so fac am vazut emisiunea voastra si mam gandit sa va spun si eu visul meu va multumesc.

Interpretare vis (2)

avatar

sionis    •    21-12-2014

Incearca si tu sa intelegi ceva: uneori visele tale din inima ta sau cele care apar noaptea sub forma unor vise sunt de fapt dorintele si nevoile tale care te alarmeaza pt o implinire temporala al nevoilor tale zilnice.FAPTUL ca-ti doresti sa-ti termini o "casuta" care ai inceput-o dar care nu ai finalizat-o inca aceasta ne arata ca si dreptul tau sa existe pe parcursul lunilor viitoare ca Cineva ca sa-ti spun ca Dumnezeu te va ajuta prin niste persoane binevoitoare sa -ti termini de cladit toata casa.

avatar

maresha    •    21-12-2014

Buna,in visul tau sau in visele reale tu realizezi ca nu se "poate",ca nu aceea sau nu se poate este motoul tau din ultimul timp.Te-ai gandit vreodata ca se poate,ca Totul se poate numai cu ajutorul lui Dumnezeu?Cred si eu ca tu vei reusi sa-ti termini lucrul inceput la casa ta,si vei fii fericit dupa aceea cand te va ajuta bunul Dumnezeu.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-varsat.jpg - daca ai varsat (varicela), e bine, vei primi ceva banuti; - un castig in, posibil banuti si, fireste, bucurie.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Varsat
interpretare-vise-masa-a-lua-masa.jpg - bucurie; de demult, a lua o masa, era o mare reusita; - gasirea si pregatirea hranei trebuiau sa insemne o victorie…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Masă (a lua masa)
interpretare-vise-hemoragie.jpg - ai gandit rau despre cineva; - situatii dificile, frici, anxietate care pot cauza boli, suferinta.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hemoragie
interpretare-vise-plita.jpg - de visezi ca gatesti o mancare pe plita, inseamna ca afacerile tale au ajuns intr-un punct mort; - de visezi ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Plita

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri