Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

tigru alb

Interpretare vis: tigru alb

  bogdan
  23-10-2015

Am visat ca am ca si animal de companie un tigru alb pe care il mangaiam. La un moment dat a aparut si o pisica alba dar de mari dimensiuni si imi era frica pentru ea sa nu o atace tigrul. Dar asta nu s-a intamplat. Ma simteam, foarte bine in compania celor doi si am regretat ca m-am trezit din acest vis considerat de mine ca fiind unul frumos. As dori sa stiu semnificatia acestui vis.
Va multumesc

Interpretare vis (2)

avatar

sionis77    •    24-10-2015

O prietenie neaSTEPTATA si cu urmari misterioase,este ceea ce in urmatorii ani se va implini in viata ta.Un profesor ,un mentor menit sa te ajute pe scara valorilor civice si spirituale te va indruma un timp prestabilit de Dumnezeu,apoi o femeie va lua locul neavenit i inima ta incat sa te abate de la feicirea si compania celui care iti indruma pasii spre divinitate.Da,femeia pisica care va luptta pt suprematia sufletului tau,sa si reuseasca in planul ei autididact.

avatar

Albu    •    24-10-2015

Cred ca vei avea doua experiente initiatice - doi oameni sau o entitate si un om - cu mare putere - cel dintai initiat si bine intentionat fata de tine - totul e serviciu contra serviciu! Nimic nu e gratuit - iar cel de-al doilea, posibil o femeie, are doar aparenta vulnerabilitatii, in realitate va profita de tine, atata timp cat i se va permite, de catre primul tau tovaras de calatorie, in functie de cum vei evolua. Ai un dar rar, de care ambii vor sa profite, dar cel de-al doilea fara sa ofere ceva in schimb... Ai grija cu cine te imprietenesti, cui ii acorzi credit.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tigru.jpg - acest carnivor feroce, cu ragete inspaimantatoare, considerat in China ca stapanul animalelor terestre, este reprezentat pe nenumarate temple. Se spune…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tigru
interpretare-vise-pisica.jpg - vis neplacut ce semnifica o dezamagire din partea cuiva caruia i-ai acordat multa incredere; - potrivit unei explicatii mai vechi, acest…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pisica
interpretare-vise-capra.jpg - acest animal neastamparat este semn de mare intristare; Alba - inseamna noroc; Neagra - semn de boala; Pe o culme - vei avea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Capra
interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu tigru alb

  • avatar
    tigru alb
    ely   |   05-11-2010
  • avatar
    tigru alb
    valivali   |   23-06-2015
  • avatar
    Tigru
    Bianca   |   24-01-2019
  • avatar
    tigru alb
    bogdan   |   23-10-2015
  • avatar
    Tigru
    Mariana   |   14-12-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri