Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-varcolac

Varcolac

Ce inseamna cand visezi: Varcolac

  cevisez.ro

Visele in care apare simbolul varcolac simbolizeaza un tip de comportament care este mult mai intens decât în mod normal.

E posibil ca o discutie sau doar un argument mai prezentat mai clar, paote putin rautacios sa declanșeze unele comentarii sau evenimente neplacute.

Varcolacul este schimbător, o fiinta umana normala se transformă intr-un varcolac înfricoșătoar. Aceasta ar simboliza ca o peroana (din vis) nu e chair ceea ce crezi ca este, este o peroana cu doua fete.

Varcolacul poate fi si un simbol sexual. Se face foarte des legatura dintre varcolac si activitatea sexuală sălbatica și excitanta. Deci visul ar putea fi o exprimare a unor impulsurilor sexuale animalice.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-abandon - sunt mult mai frecvente situatiile in care o persoana viseaza ca este abandonata sau resimte aceasta teama, decat cele in care abandoneaza, adica renunta la ceva sau neglijeaza, paraseste pe cineva; - vis ce prevesteste pierderea cuiva apropiat sau o nereusita…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Abandon
dictionar-de-vise-fetita - este mai mult ca sigur ca fetita care apare in visul unei femei o reprezinta pe ea insasi. Mai precis, partea ei vulnerabila. Fetita o mai poate intruchipa pe cea care viseaza atunci cand avea varsta din vis referindu-se astfel…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fetita
dictionar-de-vise-sarpe - sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari. Sarpele,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sarpe
dictionar-de-vise-hipopotam - acest cal de fluviu este unic prin masa mare si pielea lui foarte groasa. Gura enorma si creier mic! Teribil in aparenta, dar vegetarian. Se deplaseaza cu greutate, mai uysor in apa decat pe uscat. Nu se ridica decat atunci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hipopotam

Vise interpretate

    Vise postate in care apare simbolul Varcolac

  • avatar
    eram varcolac
    marinescu cezar bogdan   |   10-07-2011
  • avatar
    Varcolac
    Tudor Stefan   |   21-08-2010
  • avatar
    varcolac...
    simon   |   04-10-2012
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri