Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Vis ciudat

Interpretare vis: Vis ciudat

  andreea
  24-09-2010

Aseara am visat ca eram in curtea tatalui meu si stateam asa si din anus mi-au iesit trei viermi (parca viermi erau,eu asa i-am interpretat in vis) foarte mari si lungi.Eram cu sora mea care se uita la mine,parca speriata si scarbita in acelasi timp.M-am dus la mama sa o intreb ce viermi sunt aia atat de mari,iar ea mi-a raspuns ca nu stie.Stiam ca am ulei de dovleac bun pentru omorarea viermilor si am luat o gura zdravana din sticluta.Am luat un bolovan destul de mare si am inceput sa ii zdrobesc pe cei trei viermi sub privirea sorei mele.Apoi am iesit la poarta si mi-am facut nevoile intr-o oala mare,nevoi care de altfel erau o oala plina de viermi la fel de lungi si mari.M-am uitat la ei impreuna cu soara mea,tata uitandu-se la noi amundoua.Apoi ea,sora mea,mi-a spus ca trebuie sa ma pregatesc sa mor si sa ma resemnez,iar eu o intrebam daca nu cumva este de la spaghetele pe care le mancasem de seara.Ea a spus ca nu .Si stand asa asteptam resemnata sa se intample finalul,adica sa mor.\\r\\nAcum revenind la realitate,am avut in perioada asta viermisori si am luat pastile si ulei de dovleac,iar aseara inainte de vis chiar am mancat spaghete.

Interpretare vis (2)

avatar

ANDREEA    •    24-09-2010

Revenind la visul de mai sus,ca si completare tata cand era la poarta era de mana cu o fetita,fetita care vroia sa bage mana in oala,iar eu i-am spus sa aibe grija sa nu bage mana ca sa nu se infesteze vreunul din ei.rnIar viermii aveau culoare alba.

avatar

bD    •    24-09-2010

E simplu, vei scapa de viermi, e grija ta cea mai mare. De asemenea iti faci griji sa nu se infesteze si un copil, probabil al tau sau al altcuiva din familie.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-trei--3.jpg - chiar si in societatile indo-europene, cu mult inainte de dogma Trinitatii, cifra trei era incarcata de mister, considerata sacra, ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Trei - 3
interpretare-vise-familie.jpg - numeroasa - relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cât mai multe persoane, fuga de singuratate,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Familie
interpretare-vise-bagaj.jpg - opinii, atitudini, sarcini, responsabilitati noi; - schimbari, mutari, calatorie asteptata si pregatita din timp; - competenta intr-un anumit domeniu, talente…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bagaj
interpretare-vise-matase.jpg - semn de bucurie, de voie buna; - vis norocos pentru oamenii de afaceri; - daca un indragostit viseaza asa ceva, trebuie sa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Matase

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri