Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Vis cu preoti

Interpretare vis: Vis cu preoti

  Florenta
  01-04-2009

Am visat ca erau doi preoti langa mine imbracati in sutane negre si pe unul din ei care avea o fata rotunda si par cret l-am intrebat daca celalalt preot locuieste la o anumita adresa. Acea adresa este cea la care locuiesc. Acela mi-a raspuns ca da. Apoi nu mai stiu.

Interpretare vis (10)

avatar

lakatos ana    •    16-02-2010

am visat cu un preot care era dezbracat si ami tinea slujba asea dezbracat si o femeie pe care o cunosc vroia sa ma sugrumern

avatar

lacramioara    •    03-03-2010

in visul meu se facea ca era un preot imbracat in negru,, la o masa.... une presupun k era intr-o inkpere... si trebuia sa mai vina si alti preoti,, iar preotul pe care l-am vazut in vis stand la masa.. acesta este preotul ,, de la parohia mea.. adica nu e unul imaginar.. el traieste.. dar nu inteleg,, dc am visat preot,, si nu altceva! ce insemna?

avatar

nicoleta stoian    •    16-03-2010

Am visat ca eram la dentist, aveam probleme cu maselele, era sange pe jos, iar in timp ce doctorita lucra la mine, au intrat 2 preoti imbracati in negru, ca si calugarii. Cand i-am vazut, m-am dat jos de pe scaun, desi nu terminase doctora si s-au asezat ei, unul in locul meu, unul pe celalalt scaun. Am vrut sa plec, dar m-am intors deoarece doctorita nu imi scosese ustensilele din gura. Mi le-a scos asistenta si apoi am plecat. Ce inseamna asta?

avatar

Alin    •    16-08-2010

am visat ca 4 preoti imbracati in reverenda neagra cu epitrahir albastru l-au citit pe bunicul meu mort iar in vis a inviat

avatar

victor    •    16-10-2010

Am avut un vis cu un preot imbracat in negru, avea pe cap ceva cu o cruce mare si tinea scriptura ridicata in ambele maini si blestema. Nu stiu pe cine daca pe mine sau pe altcineva dar blestema si eu eram in fata lui, nu eram speriat ci doar mirat ca un preot cu scriptura in maini blesteama.

avatar

elena    •    02-09-2011

Oameni buni, mergeti la preot si spovediti-va,,,,eu il visam pe diavol mereu....si prin spovedanie am scapat si de sugrumarile din timpul somnului si de sperieturile trase de ce visam.....acum mai nou e tare viclean apare ca un preot, calugar si incearca sa ma faca sa cred ca ce visez e la Dumnezeu.Insa daca e terifiant si te trezesti speriat, e clar ca nu e de la Dumnezeu.\\r\\n\\r\\n\\r\\nDoamne ajuta tuturor!\\r\\n\\r\\n

avatar

ocu larisa    •    12-03-2014

am visat ca ereau 2 preoti imbracati in straie negre dansam hora cu ei si unul ma tinea de mana si avea unghi de vrajitore ce inseamna??

avatar

valentina    •    05-10-2014

Am vista ca participam la inmormantarea a 7 preoti.era foarte multa lume in jurul meu. Preotii avrai barba negata si erau imbracati in costumele lor cusute cu fir auriu. Visul m_a cam speriat putin ....va multumesc.

avatar

Ella    •    06-01-2016

Am visat preot inbracat in negru ca me a intrat in casa, si eu iam zis vai parinte Am uita, Si el me a raspun dar nu am uitat eu am venit sa te spovedesc! Oare ce inseamna asta? Ma puteti ajuta va rog!

avatar

ramboatorm    •    09-11-2020

What have you been up to? I am fascinated about covid19. Can you talk about it? If the same thread is opened please redirect my post :). Thanks :).
I wrote once again - i cant see answer:)
PS: I don't know any people with covid and you? rambo :D

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ficat.jpg - necazuri, ganduri de razbunare sau rautacioase la adresa cuiva, iti critici parintii, stress, dificultati.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ficat
interpretare-vise-adresa.jpg - scrisa pe un plic - captarea unei cai sau a unei directii de urmat; solutie favorabila la actualele probleme; buna…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Adresa
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-sprancene.jpg Mari - e semn de bucurie, desfatare; - probabil ca, dintotdeauna, sprancenele au avut o legatura cu bucuria, cu transmiterea unor…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sprancene

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Vis cu preoti

  • avatar
    vis
    alina   |   24-03-2011
  • avatar
    preoti....
    anamaria   |   16-11-2008
  • avatar
    preoti
    elena   |   09-02-2010
  • avatar
    preoti
    valerica   |   14-03-2010
  • avatar
    preoti
    alina   |   02-06-2009
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri