Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-zapada

Zapada

Ce inseamna cand visezi: Zapada

  cevisez.ro

Credem cu mare usurinta ca zapada simbolizeaza albeata imaculata, puritatea, fecioria neprihanita. Dar, nu acesta este simbolismul cel mai frecvent in interpretarea visului.

Zapada sugereaza aproape intotdeauna singuratatea, raceala sentimentelor, iarna inimii. Un peisaj inzapezit, un décor hibernal, difcultati intampinate la schi, sunt tot atatea imagini onirice care vorbesc, pe cat se pare, despre sentimentul de solitudine, voit sau nu, care va domina.

Prin zapada ne dam seama de climatul de inchidere si de duritate a sufletului: o intreaga dimensiune psihica este incremenita, mai degraba adormita decat moarta, in asteptare, in suspans, ca in stare de hibernare.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-om-de-zapada Acest vis indica faptul ca, in realitate, ar trebui sa dovedim mai multa caldura si dragoste fata de partener. Daca omul de zapada este deja inaltat, vom trai o experienta opusa, adica, momentan, partenerul nu se va ocupa prea mult de noi,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Om de zapada
dictionar-de-vise-iarna - anotimpul frigului evoca singuratatea, lipsa de caldura afectiva, replierea in sine; - daca visezi cum zapada acopera pamantul, e o prevestire de prosperitate; - daca visezi vara peisaje de iarna, e semn rau.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Iarna
dictionar-de-vise-noian-de-zapada - semn bun, de belsug…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noian de zapada
dictionar-de-vise-tezaur - este o imagine frecventa si, fara indoiala, v-ar placea sa gasiti in realitate tot atatea comori cate apar in vise. Fie ca se prezinta sub forma unei casete lucrata cu migala, a unui sac plin cu monede din aur, a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tezaur

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri