Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

3 vise...

Interpretare vis: 3 vise...

  maria
  30-12-2009

visul 1: mergeam intr-o excursie,iar locul pe care-l vizitam era neingrijit si nu era expus nimic.Eram multi copii pierduti pe-acolo.
visul 2: eram undeva departe (ex:M-tii Rodnei, unde am fost de multe ori), zapada multa, brazi, viscol....iar eu faceam poze de pe o stanca.La un moment dat jos pe platou apare un cerb foarte nervos.Vroia cu orice pret sa ajunga la mine....dupa multe incercari a ajuns la mine.Am fost salvata de un pitic care locuia acolo intr-o ciudata casuta facuta numai din blana.Picticul m-a bagat in casuta lui.
visul 3: eram la o scoala cu mama mea si inca 2 fete.Acolo era un lift mare, dar cand am intrat in el, liftul era mic.Stateam aplecate in lift. Am intrat cum mama in lift ca sa ajungem la biblioteca.Ciudat a fost cum mi s-a transmis acea stare de urcare cu liftul, avea o viteza foarte mare.Ajunse in fata bibliotecii, era o harmalaie...lume multa, se intrebau de ce nu e deschisa biblioteca.Apoi am plecat de acolo, in curte m-am intalnit cu un batran, cred ca era profesor, care mi-a aratat o casa mare si veche, in care, spunea el, locuiesc niste infractori.M-a speriat putin.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-canta.jpg - intristare mare, poate boala, poate chiar moarte; In societatile vechi, unde viata era foarte grea, iar momentele de bucurie foarte rare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canta
interpretare-vise-biblioteca.jpg - foarte probabil, visul prevesteste niste probleme cu justitia, cu cat biblioteca e mai mare, cu atat si problemele tale intr-un…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Biblioteca
interpretare-vise-sapa.jpg - poate insemna o crima, dar si multa alergatura, osteneala; probabil ca, in vechime, sapa era o arma pe care o…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sapă

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri