Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Îmbrățișare de la președintele tarii/ pupat pe obraz

Interpretare vis: Îmbrățișare de la președintele tarii/ pupat pe obraz

  Lavinia
  19-11-2023

Stăteam pe o banca din lemn în satul meu natal, la marginea străzii principale. Lângă mine stătea președintele tarii și ma ținea de după umeri și m-a pupat pe obraz. Apoi mergeam pe strada alături de el și tot încerca să mă îmbrățișeze. L-am respins ușor indepartandu-ma de el.

Interpretare vis (1)

avatar

Enia    •    04-01-2024

Visul tău poate fi interpretat în diverse moduri, iar semnificația sa depinde adesea de contextul personal și experiențele tale de viață. Iată câteva interpretări posibile:

1. Starea ta: Faptul că visul se petrece în satul tău natal ar putea indica o legătură puternică cu rădăcinile tale și cu amintirile din trecut.

2. Președintele țării: Prezența președintelui poate simboliza autoritatea, puterea sau influența. În general, astfel de figuri pot reprezenta dorința de ghidare, conducere sau recunoaștere.

3. Pupatul pe obraz și încercarea de îmbrățișare: Aceste gesturi pot indica dorința de apropiere sau conexiune. Totuși, respingerea acestor gesturi poate sugera dorința ta de a păstra o anumită distanță față de autoritate sau de influențe externe.

Interpretarea exactă a visului depinde de modul în care te-ai simțit în timpul visului și de contextul vieții tale. De exemplu, te-ai simțit confortabil sau incomod în prezența președintelui? Respingerea îmbrățișării poate reflecta dorința ta de autonomie sau de a nu fi prea apropiat de o anumită influență.

Este important să îți aduci aminte de emoțiile și senzațiile din timpul visului, deoarece acestea pot oferi indicii semnificative despre ceea ce visul ar putea să reprezinte pentru tine.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-obraz.jpg - cinste, corectitudine, sinceritate, demnitate.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Obraz
interpretare-vise-strada.jpg - numeroase vise au ca décor strada. Intrucat aceasta notiune este strans legata de cea a orasului, imagine a insertiei sociale,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Strada
interpretare-vise-verde.jpg - sanatate, oscilatie, imaginatie, final de etapa pentru inceperea unei alte etape; insanatosire, naturalete, grija pentru starea de sanatate sau cea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Verde
interpretare-vise-bunici-bunica-bunic.jpg Sfaturi primte de la rude. Probleme legate de mosteniri, legaturi de familie, legaturi cu originile (tara, oras, sat); - bunicii reprezintă…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bunici (bunica, bunic)

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri