Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

am scos bancnote din bancomat si am mai gasit in el alte bancnote

Interpretare vis: am scos bancnote din bancomat si am mai gasit in el alte bancnote

  Antoaneta
  29-07-2016

M-AM VISAT SCOTAND CATEVA BACNOTE DINTR-UN BANCOMAT (ERAU ALBASTRE SI MARI DIN HARTIE) SI IN ACELASI TIMP IN FANTA BANCOMATULUI ERAU MAI MULTI BANI (BANCNOTE DIN HARTIE , ALBASTRE SI GALBENE) PE CARE LE-AM LUAT DAR PENTRU CARE M-AM SIMTIT VINOVATA CA SI CAND LE-AS FI FURAT SI LE-AM ASCUNS IN FUNDUL GENTII ?
DUPA CARE ERAM INTR-O MASINA MARE ,NEAGRA (eu urasc si niciodata nu circul cu autoturisme negre !) IAR NISTE TIGANI (BARBATI) AU VENIT DUPA MINE SPUNAND CA BANII SUNT LOR SI INCERCAND SA-MI DESCHIDA POSETA SA CAUTE ; EU AMDESCHIS POSETA SI LE-AM ARATAT CA NU AM NIMIC SI DUPA CE EI AU PLECAT AM DESCHIS POSETA SI INCERCAM SA NUMAR BANCNOTELE SA VAD CE SUMA AM .

Interpretare vis (1)

avatar

Cristina    •    31-05-2017

Am visat ca eram la bancomat sa retrag bani cu cardul meu.Am format codul de cifre si am ramas surprinsa vazand ca au iesit un milion de euro de hartie legati in teancuri dar si bancnote imprastiate.Ma grabeam sa scot banii sa i pun in geanta care era mica si parca nu incapeau.in spatele meu erau cateva persoane care asteptau la rand...un barbat s a apropiat de mine vazand ca nu terminam operatia eu fiind ocupata cu stransul banilor acel barbat a luat chitanta care tocmai iesise si cand a citito a zis ...ai scos un milion de euro.era foarte mirat.Cand m am intors sa plec in spatele meu era deja masina politiei si un politist mi a pus pistolul in spate spunandu mi sa merg cu ei.Am urcat in masina linistita stiind ca nu sunt vinovata si le am spus ca eu am facut doar codul cardului meu si au iesit acei bani.Mai spuneam ca tocmai de aceia i am luat ca sa i dau inapoi pe toti daca cineva m ar fi intrebat.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-geanta.jpg - de femeie - vezi poseta; - de umar sau de voiaj - mobilitate, adaptare, capacitate de a accepta schimbarile din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Geanta
interpretare-vise-hartie.jpg - semn de necazuri; Curata - daca hartia este curata, vei avea doar o mica pierdere de bani; Murdara, patata - semn de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hartie
interpretare-vise-parfum.jpg - daca unele parfumuri erau oferite in onoarea zeilor, istoricii contemporani sunt de acord ca ele erau folosite odinioara pentru a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parfum
interpretare-vise-barza.jpg - un nou început, începerea unei noi etape în viata ta; - se vesteste o nunta sau un botez; - musafiri, vesti;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Barza

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri