Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Cadere

Interpretare vis: Cadere

  Adela
  14-03-2023

Buna Seara,

Am visat ca vroiam sa traversez strada si m-am impedicat de o groapa iar apoi mi-am scantit piciorul si nu puteam sa mai merg. Am inceput sa plang si sa strig" neorocita asta de groapa". Aveam programare la protectia copilului cu barbatul si femeia care se ocupa de cazul meu dar din pacate m-am lovit si am cazut. Eu inainte de a se produce accidentul intrasem intr-o cladire pe usa la ei dar mi-au zis ca trebuie sa merg in alta cladire sa vorbim. Din pacate am avut acel accident si m-am lovit. Au venit alte persoane, dintre care si persoana care locuieste cu mine in chirie impreuna si m-au ridicat de jos. Am mai visat ca eram la tara la mama si maturam pe jos in casa. M-am visat ca luam un catel in brate si era un pic trist si l-am pupat. Am visat ca eram afara si ma uitam pe ulita, era frumos si soare. Ma miram de vremea frumoasa. Am vazut-o in vis pe matusa mea cu nepotica ei in brate. Eu in Prozent locuiesc in Germania de 12 ani. In urma cu 5 luni am nascut o fetita si mi-au dat-o astia de la protectia copilului in plasament in ingrijire la o femeie. Chestia e ca este primul copil si nu aveam destula experienta cu un bebe mic. Au mai vazut ca locuinta mea este prea mica pentru a creste un copil si mi l-au luat. Au ajuns la concluzia sa ne mutam impreuna intr-un centru Mama-Copil dar inca Planul este in desfasurare si nu stiu daca va fi acceptat. O explicatie va rog mult.

Interpretare vis (1)

avatar

Enia    •    02-04-2023

Acest vis pare să reflecte îngrijorările și temerile tale legate de situația ta actuală cu Protecția Copilului și plasamentul copilului tău. Groapa de pe stradă și accidentul ar putea reprezenta obstacolele și greutățile pe care le întâmpini în acest proces și care te fac să te simți blocată și neputincioasă. Întâlnirea programată cu Protecția Copilului și barbatul si femeia care se ocupa de cazul tau sugereaza dorinta ta de a rezolva problema și de a primi ajutor.

Cățelușul trist pe care l-ai pupat poate simboliza dorința ta de a avea copilul tău alături de tine și de a-i oferi dragoste și îngrijire.

Maturatul pe jos în casa mamei tale poate reprezenta dorința ta de a-ți îndepărta problemele și de a-ți îmbunătăți situația.

Vremea frumoasă din vis poate fi un simbol al speranței și a unui viitor mai bun.

În general, acest vis pare să reflecte îngrijorările și grijile tale legate de plasamentul copilului tău și așteptările tale pentru viitorul vostru împreună.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri