Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Caine bolnav/mort

Interpretare vis: Caine bolnav/mort

  Olly
  11-02-2023

Veneam de la facultate si voiam sa ma duc direct acasa la tara, dar pe drum mi am amintit ca o aveam si pe cățelușa mea la apartament. M am grăbit sa ajung cat mai repede si sa mergem la tara. Cand intru pe usa ea zăcea cu limba scoasă si de abia respira langa perete. M am dus la ea, am ridicat o dar de abia se ținea pe picioare, tremura din toate încheieturile. Stiu ca am iesit din camera iar cand m am întors ea vomitase toate bobițele pe care le a mancat. Am incercat sa o apăs pe burta ca sa mai vomite, a reusit sa scoată niste lichid verde, i am bagat mana pe gat, crezând ca nu poate sa respire având ceva blocat acolo. Nimic. Am luat telefonul sa il sun pe fostul meu prieten dar apelul nu se conecta. Am luat o in brațe si am fugit cu ea la tara. M am pus cu ea in brațe plângând pe tocul casei crezând ca moare si nu mai am ce sa ii fac.

Interpretare vis (1)

avatar

Ana    •    11-02-2023

Acest vis poate avea mai multe interpretări posibile, în funcție de perspectivele și experiențele personale ale visătorului. Dar, în general, această scenă poate sugera un sentiment de responsabilitate și îngrijorare față de starea unui prieten apropiat sau a unui membru al familiei. Cățelușa din vis poate reprezenta acest prieten sau membru al familiei care este în pericol sau care are nevoie de ajutor. Visul poate reflecta teama visătorului de a nu putea face nimic pentru a o ajuta și sentimentul de disperare când nu reușește să obțină ajutor prin intermediul telefonului.

Faptul că visătorul ia cățelușa în brațe și o duce la tara poate sugera că visătorul vrea să ia o acțiune pentru a o proteja și a o îngriji, poate într-un mediu mai sigur și mai calm decât orașul. Plângând pe tocul casei poate reflecta sentimentul de neputință și îngrijorare față de starea cățelușei.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tara.jpg - vizeaza planul social la scara mai larga, tine de civilizatie, principii generale, mentalitate mostenita prin educatie; - la tara…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tara
interpretare-vise-camera.jpg Camera de dormit - e semn bun, de bucurie; - desigur, dormitorul poate fi, intotdeauna, o promisiune de clipe placute; Sufrageria -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Camera
interpretare-vise-presedinte.jpg In functie de comportamentul celui care viseaza, visul in care apare un presedinte (de tara sau al unei organizatii) poate avea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Presedinte
interpretare-vise-bate.jpg Pe cineva - pedeapsa, avertisment, razbunare; La usa - încercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bate

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri