Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

ciudat

Interpretare vis: ciudat

  Cristina
  17-08-2009

Initial am visat ca eram impreuna cu sora in casa unde am copilarit si au venit niste rude (cu care noi in realitate nu avem o relatie prea starnsa) si trebuia sa mergem la o nunta (era a unui vecin), insa nu venisem pregetiti pentru un astefel de eveniment (adica nu aveam haine de petrecere) si pana la urma am hotarat sa mergem in hainele cu care eram imbracati.
Dupa hotararea asta visul s-a mutat in alt plan, adica eram eu cu fratele meu, mama si bunicii care sunt morti faceam diverse prin gospodarie cand deodata, dupa ce a terminat treaba bunicai i s-a facut rau. Eu am strigat la fratele meu sa ma ajute sa o tin (era prea grea) si am dus-o in pat. In acest timp mama incepuse sa se agite si sa il certe pe fratele meu ca nu a starns ceva de pe masa. Bunica intinsa pe pat sfarsita de puteri a cerut o lumanre, sa ii aprindem o lumanare pentru ca ea va muri.
Sfarsitul imi este un pic neclar dar m-am trezit cu sentumentul ca a murit in vis.(mentionez ca bunica mea a murit acum 3 ani).

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-bunici-bunica-bunic.jpg Sfaturi primte de la rude. Probleme legate de mosteniri, legaturi de familie, legaturi cu originile (tara, oras, sat); - bunicii reprezintă…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bunici (bunica, bunic)
interpretare-vise-mama.jpg - inseamna bucurie; - mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mama
interpretare-vise-pat.jpg - daca esti necasatorit si te visezi lungit pe un pat, e semn ca te vei casatori foarte degraba; Zaci in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pat
interpretare-vise-plimbare.jpg Plimbarea indica felul încare ar trebui sa mergem mai departe. Când ne plimbam cu unanumit scop, acest lucru denota ca,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Plimbare

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri