Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Dinte care cade

Interpretare vis: Dinte care cade

  Mihaela
  10-03-2010

Mi-a cazut un dinte din fata, care nu m-a durut si nu am vazut nici sange. Il tineam in mana, in schimb, si mi s-a parut murdar, negru pe la margini. Apoi dintele s disparut si am bagat mana in gura si mi-am scos singura o masea, am tras de ea pana s-a rupt, insa maseaua n-am mai vazut-o dupa ce am reusit s-o rup... Nu m-a durut, nu mi-a curs nici sange... Aveti idee cum pot interpreta acest vis, caci sunt tare nelinistita?

Interpretare vis (6)

avatar

DEEA    •    10-03-2010

Eu stiam ca daca visezi ca iti cade un dinte o masea si iti curge sange iti moare cineva apropiat, daca nu curge sange moare o persoana cunoscuta dar nu f apropiata.\\r\\nSper sa nu fie asa.

avatar

daniela    •    01-05-2012

atunci cand visezi ca iti cade un dinte multi spun ca iti va muri o persoana din familie, defapt sunt niste superstitii in care omul daca crede se indeplinesc toate cele, dar daca te candesti ca doar ai visat nu se va intampla nimic, sunt si coincidente poate prea multernSfatul meu credeti in visele care vi se par voua frumoaserndupa o cercetare oamenii de stiinta au constatat ca visele sunt gandurile durerile sentmentele de zi cu zi la care omul se gandeste etc.

avatar

maria liliana    •    09-01-2013

mi-a cazut un dinte din fata si mi-a curs mult singe ore ce pote ansemna???

avatar

ostta    •    14-01-2013

am visat ca eram la munte pe partie si era multa zapada,peisaj de basm cu multa lume si sotul meu se dadea cu schiurile iar eu m am dat asa cu cizmele ( ele fiind de culoare albuie)apoi m ia aparut o partie dar era din iarba verde si alunecam si pe ea si apoi iar pe zapada la vale, si dintr o data s a ridicat partia in deal de munte am urcat putin si apoi iar la vale. puteti sa mi spuneti ce semnifica acest vis?\\r\\n\\r\\n\\r\\n

avatar

Raluca    •    18-10-2015

Aseară am visat că mi-a cazut un dinte...
Trebuia să merg să îmi cumpăr un câine si chiar atunci am simțit că se mișca unul dintre dintii din față. L-am smuls pur și simplu dar nu ma durut însă curgea sange dar nu mult. Am început să plâng gandindu-mă că trebe sa ma întâlnesc cu persoana iar eu sunt știrbă. Lângă mine in vis era mama mea si concubinul meu care nu aveau nici o treabă,imi spuneau foarte calm că totul e in regulă. Asta inseamna moartea cuiva drag?

avatar

raluca    •    23-01-2016

in vis am vazut cum mi-a picat un dinte din partea de jos...(nu am vazut sange ,nici durere ,era normal alb ,nu foarte alb)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mana.jpg - elemente de descriu aspecte legate de creativitate si munca; Rupta, ranita, legata, cu catuse - lipsa de mijloace, piedici in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mână
interpretare-vise-sange.jpg - semn de vindecare, dar si al unei pierderi; - substanta vietii, sangele, sugereaza ca o vei putea lua, din nou, de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sange
interpretare-vise-var.jpg - varuind - trebuie sa aduci un aer nou in viata ta, necesitatea de a-ti ameliora imaginea in societate, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Var
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri