Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

dragoste interzisa

Interpretare vis: dragoste interzisa

  Nicoleta
  06-03-2009

Eu merg in vizitala un baiat pe care il plac si acesta ma prezinta drept o prietena sotiei sale. El ii spune sotiei sale ca numele meu este Ana si ca noi suntem doar buni prieteni si atat. In vis acesta face orice pentru a o multumi pe sotia sa, inclusiv o incalta si o leaga la sireturi, dar fara ca ea sa observe imi face avansuri. Sotia lui ma invita sa raman peste noapte la ei si sa dormim toti in acelasi pat, iar intre noi doua sta acest barbat care imi place mult.
Inainte de a adormi ea ii spune lui ca are o parere buna despre mine...dar in acest timp el ma mangaie pe coapse sub cearsaf.

Realitatea este ca acest barbat este singur, imi face avansuri si legatura lui cu numele ANA este ca aceasta a fost iubita lui in urma careia a suferit mult.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tigru.jpg - acest carnivor feroce, cu ragete inspaimantatoare, considerat in China ca stapanul animalelor terestre, este reprezentat pe nenumarate temple. Se spune…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tigru
interpretare-vise-dragoste.jpg - in primul rand trebuie inlaturata prejudecata conform careia orice vis de dragoste este si unul erotic. Nu se refera la…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Dragoste
interpretare-vise-nume.jpg - cand in vis apar nume de oameni, trebuie cautate legaturile cu persoanele care poarta acele nume, daca sunt cunoscute, rolul…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nume
interpretare-vise-wc.jpg - indiferent de cum denumim acest loc, WC, toaleta sau closet, interpretarea visului ste identica. Este unul din visele cele mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ WC

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri