Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Fosta iubire:(

Interpretare vis: Fosta iubire:(

  claudiu
  13-10-2009

O tot visez pe fosta pretena din ce in ce m-ai des,ulima data am visat ca m-am impacat cu ea si ca ne intelegeam foarte bine.ce semnifica visul?

Interpretare vis (3)

avatar

doru    •    13-10-2009

Sincer nici eu nu stiu ce semnifica,dar la fel patesc si eu...de fapt o visez pe prima iubire.Unii spun ca ma gandesc la ea dar nu e adevarat.Exact cum zice claudiu visez ca ma intalnesc cu ea si ca ma inteleg foarte bine.Doar ca nu vreau sa ma impac cu ea ci doar vorbim,ea vrea dar eu nu.Ce semnifica?

avatar

Shadow    •    19-05-2011

Parerea mea este ca ...semnifa dorinta ta ...subconstientul iti spune cea ce vrei ..... Poate tu nu sau poate recunosti ca iti doresti sa fi cu ea .. !\\r\\n\\r\\nSi doru ....parerea mea este in cazul tau ca ea vrea dar tu nu ... dar poate ca este felul tau de a iti spune ca tu nu vrei si defapt sa vrei sa fi cu ea ..asa cum si ea vrea s fie cu tine sau ....poate ca este felul subcon. tau de ati spune ca iti doresti asta dar nu vrei cu adevarat .....\\r\\n\\r\\n\\r\\nVisele reprezinta realitatea noastra!!!!

avatar

cosmyna    •    25-06-2011

Eu cred ca daca o tot visezi asa e un semn ca inca te mai iubeste si chiar ar vrea sa va impacati si in viata reala....eu asa as zice.credema sigur e un semn asta daca o vizezi mereu..

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-biserica.jpg - in vis intram destul de des intr-o Biserica, fireste pentru ceremonii rituale dar si din alte motive. Biserica este un…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Biserica
interpretare-vise-radiator.jpg - perioada stresanta, entuziasm, exces de zel, depui prea mult suflet, risipa de energie, iubire pasionala, gelozie, nevoie sporita de iubire.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Radiator
interpretare-vise-rabin.jpg - daca visez rabin e bine - vei primi vesti bune…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rabin

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri