Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Fuga

Interpretare vis: Fuga

  Selena F
  25-05-2020

Alergam, nu stiu exact eram intr o padure ceva aveam un bat dar cumva de fier puteam sa strapung pe cineva cu el.
Am ajuns la doi copaci unul langa altul solizi ( nu Imi aduc aminte daca erau multe frunze, sau daca erau frunze). Când am ajuns intre copaci un leu a inceput sa urce si el in copac intre timp nu ma vazuse.
M am ferit de el pana ma vazut eram in copac amân 2 si a inceput sa ma vaneze, nu ma prins pentru ca se facea ca acolo in varful copacului era un tavan din lemn si aparanduma de leu am gasit o bucata de lemn care se dadea la oparte, m am chinuit foarte tare sa o deschid si intru intru final am reusit sa intru. Acolo erau multi oameni printer care si copiii multi stateau pe jos si mancau. Când am intrat eu toata lumea a inceput sa fuga din cauza leului.
Am reusit impreuna cu alti oameni sa pun trapa la loc sa nu intre leul si din mâncarea aceea pe care o mancau aia am aruncat la leu. Leul tot incearca sa sparga usita aceea.
Am inteles ca nu mai avem ce sa facem si am fugit de acolo incercand sa anunt ceilalți oameni ca trebuie sa ne ascundem de leu ca va venii sigur va sparge usa. Am incercat sa ma ascund sub gresie ( imposibil desigur :))) si am gasit un pat suprapus care avea gratii si am intrat acolo unde au venit si o femeie cu un bebelus. Pe geam am vazut ca leul deja intrase il auzeam cum rage si ii manca pe altii. Si apoi m am trezit.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-leu.jpg - e semn bun, de fericire si onoare; - visul prevesteste succese si onoruri, dar nu neaparat si un castig de bani; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Leu
interpretare-vise-codru.jpg Des - vei fi inconjurat de oameni multi; De stejar sau gorun - vei scapa dintr-un necaz; - printre copaci puternici, intotdeauna…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Codru
interpretare-vise-frunze.jpg Verzi, mari, multe, frumoase - stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta; - ti se va implini o dorinta;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frunze
interpretare-vise-distanta.jpg - ramasa intre tine si alte elemente de context - asteptare, rabdare, final iminent, apropierea de un rezultat concret; asigurare in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Distanta

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri