Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Ma visez mort !

Interpretare vis: Ma visez mort !

  Nenciu Victor
  18-11-2008

Buna ziua de cateva saptamani incoace visez acelasi vis ...

Ma visez mort , imi visez sicriul , lumea care merge pe strada in urma masinii mortuare , apoi ma visez in sicriu ingropat , dupa care sparg cu ambii pumni sictriul si ies din el prin pamant si intr-un final ma trezesc in fata blocului prietenei mele , asteptand-o sa coboare !

Si am mai visat-o si pe ea moarta ... dar doar o data

Tot asa am visat-o si pe ea numai ca de data asta am visat ca ma duc la ea la mormant ,ea fiind deja ingropata si ma asez pe mormant cu fata in sus dezbracat de la brau in sus ... si adorm pe mormant si in acel vis o voce imi spune sa dezgrop mormantul si sa o sarut spunandu-i ca o iubesc din suflet si aceasta se va trezi , va invia !

Nu stiu daca aceste vise au legatura intre ele , visele sunt un fel de secvente , fractiuni de secunda , poze ...
Noi avem 3 luni impreuna si ne iubim mult unul pe celalt , tinem unul la altul ...

As dori sa aflu ce semnificatie au aceste vise ... daca ati putea sa imi trimite-ti pe e-mail raspunsul , vik_nen@yahoo.com !

va multumesc ...

Interpretare vis (13)

avatar

laura    •    01-05-2009

am visat ca un amic de-a meu care e mort a venit la mine si m-a sarutat...........dar in vis era in viata....ce inseamna asta?????

avatar

Hesty    •    08-06-2009

poi si io visez o persoana necunoscuta .... care e mort pe strada ! de vreo 3 sery la rand! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

viviana    •    23-08-2009

buna ma numesk viviana ..

de cateva seri visez ca sunt imbracata in mireasa alba toata la fata si bruneta buzele rosii si din ochi imi curge sange .... niki eu nu gasesk raspuns ....dar ideea e k eu mai vad si morti si vb k ei ... nu trebuie sa te panichezi inkearka sa fi kat mai normala ....

avatar

patty    •    09-09-2009

dak t visezi mort inseamna ca ti`a murith moartea...asa se zice:D;;)

avatar

mioara    •    12-10-2009

Am visat-o pe mama mea care a murit de curand ca ma ajuta, sau imi arata un loc unde am gasit (am dezgropat ) niste haine albe. Stie cineva semnificatia ?

avatar

War78    •    03-03-2010

Sal!rnrnPrimul gand care mi-a trecut prin minte este ca dragostea dintre voi e moarta.. trebuie sa-ncerci ceva sa-i demostrezi ca o iubesti... sincer nu-mi dau seama ce.. dar sa dezgropi e un lucru mare, chiar foarte mare..poate gasesti tu solutia..rnrnOricum eu nu sunt sigur ..nu sunt talmacitor.. a fost doar primul meu gand.

avatar

War78    •    03-03-2010

Laura , poate ca avem totusi si suflete.. sufletul sau fiind viu.. eu cred ca e un semn de dragoste totusi.. (realitatea).rnrnNu sunt sigur , dar acest corp (trup) este poate o masinarie pe care noi (sufletele) le comducem.. cine stie..numai bine.

avatar

War78    •    03-03-2010

Mioara, pentru ca albul semnifica binele, poate ca ar trebui pur si simplu sa te lasi condusa. nu-ti sugerez asta pentru ca este doar o parere nesigura. rnrnEu, incerc sa-mi dau seama daca eu sunt sufetul si corpul masina, incercand sa iau contact cu lumea de dincolo.. poate am reusit dar nu constientizez.. poate ca noi toti in visele noastre luam contact cu lumea de dincolo. care mai mult ne arata semne decat sa ne vorbeasca in cuvinte.. de altfel ni se arata niste scenarii care urmeaza sau le-am trait.. De cateva zile - nopti ma simt mai bine.. e ca si cum am luat deja contact dar poate sunt doar vise.. si sunt vise pe care nu le inteleg, eu am \"F..t mortu in vis si m-am trezit ud\" poate situatia este grava..dar mai bine merg mai departe.. atat timp cat nu sunt sigur prefer sa-mi traiesc viatza aici.. aici sigur exist.. asta probabil nu ma va opri totusi sa fiu curios ce este dincolo .. Good Luck All!

avatar

War78    •    03-03-2010

Mda.. am revenit.. cred ca adineaori mi-am talmacit singur visul cu mortii..rnfacand o legatura cu realitatea traita si visul pe care l-am avut am ajuns la concluzia urmatoare:rnrnSunt un tip sufletist, de la nastere cred..(e genetic probabil) multe ori am dat si mai de multe ori putin am primit.. nu vb de parinti sau fratele meu. Ma refer la persoanele dinafara familiei.rnrnIn visul meu am fost urmarit ( vanat ) .. fugind..intr-o incapere al unei cladiri am dat peste niste morti ( mortul nu face nimic, nu riposteaza , nu misca.. = neputinta .. ) rnin realitate ii tot ajutam daca puteam.. ma bucuram cand puteam sa ajut cu ceva.. in visul asta , cand am dat peste morti ( neputinciosi ) i-am plasat-o oral la mort si am ejaculat pe el si pe urma m-am si trezit.. si chiar ma simt bine ..rnrnDe ce ma simt bine? Cred ca am scapat de senzatia aia de obligatie pentru ai ajuta pe ceilalti ( iubire = a fi fericit cand reusesti sa faci alte persoane fericite sau sa te bucuri de bucuria lor ) dar cand bucuria lor e sa-ti tulbure linistea sau sa te dezamageasca pe tine , la dracu cu ei. ( Taica meu mi-a zis intro zi : sunt mort , nu astepta nimic de la mine , un mort nu poate face nimic. dar mortu mi-a dat teapa )rnrn sa terminat , chiar daca sunt considerat vinovat , e pielea mea in joc.. nu mai pot sa-mi pierd timpul cu cei neajutorati.. si eu sunt neajutorat.. asha ca de acum inainte am sa ma ajut pe mine si la dracu cu ceilalti. * Cu Exceptii , normal , pentru ca intotdeauna exista si exceptii * rnrnE foarte greu sa ai prieteni in ziua de azi.. am uitat invataturile de la scoala: unde-s 2 puterea creste , unde-i echipa lucru sporeste .. cum ar putea sa traiasca un singur om pe pamant cand si Dumnezeu a lasat 2 ? Adam si Eva.rnrnSant necesare cateva categorii diferite.. 1 se ocupa de agricultura.. o alta de educatie.. o alta de un acoperis deasupra capului si asha mai departe...avem nevoie unii de ceilalti.. intradevar dar nu pot eu sa muncesc non profit - ca asta fac acum pentru a-mi transpune visul in realitate .. si sa-i ajut si pe ceilalti pe care nui doare nicaieri de mine.. si-mi pierd timpul vremea trece ..el va avea o pensie si eu voi fi boschet ca i-am ajutat pe ei.. deci? Am f..t mortu..scuzati expresia. rnrnAsha mi-am talmacit eu VISUL.rnrnPoate va ajuta si pe voi aceasta talmacire a mea sa va talmaciti si voi visele.. Good Luck!rnrnva dedic si un mesaj: \"http://www.youtube.com/watch?v=YbFO98-bWfo\"

avatar

War78    •    03-03-2010

Acum o sa va-ntreb pe voi.. un tigan de pe strada a intrat in vb cu mine.. mi-a zis ca fiul sau a murit.. si ca ar avea nevoie de ceva bani sau ce.. sau daca am sa-i dau haine ..ca Dumnezeu ma va ajuta (probabil pentru copil) dar cum eu mi-am cam pierdut increderea si in Dumnezeu *aproape .. nu sunt nici de asta ,sigur il caut ,,caut adevarul * nu i-am dat nimic .. si am zis: tot ma ajuta Dumnezeu de 15 ani (tot ma rugam si tot nimic sau nu constientizez ) imi pare rau.. sincere condoleante.. rnrnINTREBAREA: Credeti ca copil ar fi acel mort din visul meu pe care l-am.. ?rnrnacum chiar ma gandeam daca-l intalnesc pe acel om .. sa ma asigur ca e cum zice si sa-l ajut daca e adevarat ..sa aibe acel copil parte de o inmormantare cat de cat omeneasca.. poate e tarziu dar daca exista Dumnezeu ar trebui sa participe si el .. pentru ca in acest caz as face un bine. nu neaparat penru un loc in rai ci pentru ca asha e omenesc . Cum ne-am simti daca nu ar fi moriti ingropati si i-am vedea pe strazi?rnrnCred ca gandesc prea mult si prea departe..oricum acest caz difera de cel de dinainte.

avatar

Adriana    •    25-10-2012

Si eu intr.o noapte m.am visat ca eram moarta..si defapt eram o fantoma si umblam prin curtea casei mele si vedeam pe toata lumea cum plange..incercam sa vorbesc cu ei si nu puteam..apoi am pus mana pe fratele meu si el a simtit ca sunt eu si mi.a spus ca ii este dor de mine si am inceput si eu sa plang insa nu stiu din ce motiv am fost murit in vis..ce mai stiu este ca eram intinsa pe o masa din sufragerie acoperita cu o perdea alta..insa nu m.am vazut la fata....Ce poate insemna acest vin?:|

avatar

geta    •    16-02-2013

Am visat un unchi vitreg care a murit in viata reala , iar in vis eu stiam la fel, dar se pare ca restul pers nu stiau, iar ell a aparut in prima instanta inghetat , si apoi mergea prin curte. Si la un momendat a inceput sa elerge dupa mine, si eu am scap ca prin urechile acului... wow groaznic a fost , pt ca mie imi este si frica de morti in mod real/...Daca ma poate ajuta cineva sa imi zica ce inseamna.. multumesc

avatar

alexandra    •    12-07-2013

acelasi vis ca si al Adrianei l-am avut si eu. Aseara am visat ca eram moarta si ma vedeam in sicriu, toata lumea,familie prieteni erau la priveghiul meu, toti plangeau, l-am vazut pe fratiorul meu mic de zece ani cum plangea dupa mine si mi s-a rupt sufletul de durere, iar in acel moment m-a trezit sotul meu pentru ca plangeam in somn.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-nacela.jpg - daca visez este semn ca te asteapta drum lung…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nacela
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-baston.jpg - de lemn - persoana de ajutor de care va puteti folosi la nevoie, - de cauciuc - la…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Baston
interpretare-vise-rabin.jpg - daca visez rabin e bine - vei primi vesti bune…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rabin

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri